We care about clean air
solutions for indoor air quality

Luchtreiniger fijnstof

Luchtreiniger fijnstof

Een goede luchtreiniger ververst de lucht en verwijdert daarbij fijnstof uit de lucht. Zo heeft u een gezonder leefklimaat bij uw thuis of op de werkplek. Ook een goede stofafzuiger is een perfect wapen tegen fijnstof. Inademing van fijnstof leidt tot gezondheidsklachten. Vooral mensen met huisstofallergie zijn gebaat bij een woonplek of werkomgeving met zo min mogelijk fijnstof. Gelukkig kan dat ook door inzet van de beste luchtreiniger of stofafzuiger.

Wat is fijnstof eigenlijk?

Fijnstof bestaat uit hele kleine zwevende stofdeeltjes in de lucht. De deeltjes zijn zo klein (kleiner dan 1 micrometer) dat ze voor het oog nauwelijks waarneembaar zijn. Europese wetgeving schrijft voor dat er slechts een zeer beperkte hoeveelheid fijnstof in de lucht mag zijn. Toch worden de maximale toegestane waardes in Nederland vaak overschreden. Vooral op industriële werkplekken is dit vaak het geval. Het is belangrijk dat u uw eigen werkomgeving hierop aanpast. Anders loopt u het risico op boetes naar aanleiding van arbo-controles. Daarom bent u gebaat bij de beste luchtreiniger om fijnstof aan te pakken.

Waarom is fijnstof ongezond?

Fijnstof is schadelijk voor de gezondheid omdat het diep doordringt in uw longen. Klachten die voor kunnen komen na inademing van fijnstof zijn: hoesten, benauwdheid en andere ademhalingsklachten. Met een luchtreiniger die speciaal is gemaakt om fijnstof aan te pakken kunt u deze gezondheidsklachten voorkomen.

De voordelen van een luchtreiniger tegen fijnstof

Heeft u een bedrijf dan ontkomt u niet aan de beste luchtreiniger en stofafzuiger voor uw werkplek. Daarmee voorkomt u uitval van personeel en betere continuïteit van uw bedrijfsvoering.  Ook in de thuisomgeving wilt u zich prettig en gezond voelen. U gaat immers voor maximaal woonplezier.
Onze beste luchtreiniger maakt de lucht vrijwel volledig schoon. Om fijnstof effectief aan te pakken heeft uw luchtreiniger een HEPA filter en een ionisator om tot maximale luchtzuivering te komen. Hiermee worden zelfs de allerkleinste fijnstofdeeltjes weggenomen. Deze luchtreiniger zuivert uw lucht voor bijna 100%.

Levering en installatie luchtreiniger of stofafzuiger

Koop bij ons een luchtreiniger en wij zorgen voor een vlotte en veilige levering. U kunt de installatie en montage van de luchtreiniger ook aan ons uitbesteden. Wij zorgen voor plaatsing van uw luchtreiniger op de meest geschikte plek in uw ruimte. Ook geven we u graag ter plekke advies voor het gebruik en de toepassingen van uw luchtreiniger of stofafzuiger. Raadpleeg ons gerust voor advies en om tot een keuze te komen van de beste luchtreiniger voor uw locatie.

Buiten deze tips hebben we nog andere luchtreinigers en luchtverversers voor uw kantoor of bedrijf. Wandel rustig door ons aanbod en kies uw ideale luchtreiniger.

Zie hieronder een aantal van onze vorige opdrachtgevers voor rookruimtes en rookafzuiging!

Rookruimte Gemeente Amsterdam

Rookruimte Heineken

Rookruimte Hilton

Rookruimte Bibelot

Rookruimte LWL

GGZ Rookruimte

Bent u benieuwd hoe vorige opdrachtgevers onze rookruimtes en onze luchtreiniging in deze rookruimtes hebben ervaren? Lees hier een aantal recensies van onze opdrachtgevers.