Schone lucht in uw organisatie is onze zorg
oplossingen voor al uw rook-, geur- en stofproblemen.

Geurdiffuser en geuren neutraliseren

Geurdiffuser

Als ambitieus bedrijf ontkomt u niet aan geurmarketing. U houdt graag uw klanten, gasten en medewerkers tevreden. Een fijne geur is het perfecte visitekaartje. Met de geurdiffuser slaat u een grote slag. De geurdiffuser kan namelijk geuren neutraliseren. Denk aan muffe geuren of andere ongewenste luchtjes. Dat kunnen geuren zijn die van buitenaf komen of transpiratie van aanwezigen. De geurdiffuser heeft een enorm bereik en kan alle ongewenste geuren neutraliseren.

Geurdiffuser kopen bij EAP

Wandel door ons assortiment. Daar vindt u onze effectieve geurdiffusers. Ze voldoen allemaal aan de eisen en richtlijnen qua veiligheid, milieu en gezondheid. Daarbij is elke geurdiffuser betaalbaar. De geurdiffuser kan worden voorzien van een aroma naar keuze zodat u precies de ambiance naar uw smaak creëert. Dus niet alleen geuren neutraliseren maar ook een geurtintje toevoegen.

Het gebruik van de geurdiffuser

Stel uw geurdiffuser eenvoudig in en bepaal de geurintensiteit, stel het gewenste bereik in en zelfs de tijden en dagen van de geurverspreiding. U kunt ook variëren in aroma’s. De aroma cartridges verwisselen is eenvoudig en bij bepaalde geurdiffusers heeft u realtime inzicht in het aroma gebruik. Daarbij waarschuwt de geurdiffuser tijdig wanneer de aroma bijna op is. Zo kunt u doorlopend ongewenste geuren neutraliseren.

Extra toepassingen en uitbreidingen voor de geurdiffuser

Natuurlijk kunt u een geurdiffuser laten optimaliseren naar uw situatie en wensen.
Hierbij een aantal voorbeelden van extra toepassingen en uitbreidingen:
– Met een bewegingssensor zorgt u dat een diffuser alleen aangaat als er iemand langs loopt
– Scherm de geurdiffuser af met een beschermkap zodat onbevoegden er niet bij kunnen
– Plaats een muurbeugel om de geurdiffuser op een gepaste plek te hangen
– Plaats de geurdiffuser op een voet, zo kunt u deze gemakkelijk en snel verplaatsen

Geurdiffuser kopen en informatie

Vind u het lastig kiezen tussen de verschillende geurdiffusers. We denken graag mee met uw situatie en geven uw vrijblijvend advies en tips op maat. Het ene bedrijf is het andere niet. Gelukkig is geurmarketing ons vak en weten wij precies welke geurdiffuser en aroma’s het beste passen bij uw doelgroep. Wij hebben klanten uit verschillende sectoren tevreden gemaakt met een geurdiffuser. Zowel klanten uit de bouw, de horeca, hotels  en de zakelijke markt waaronder vele kantoortuinen.  Bel ons vandaag nog om te overleggen.

Hulp nodig bij plaatsing of installatie?

Onze deskundige komt graag bij u langs op de geurdiffuser hoogstpersoonlijk te monteren en tips te geven over het gebruik en onderhoud. Maak telefonisch een afspraak en we komen op kort termijn bij uw langs. Zo kunt al snel genieten van de nieuwe ambiance op uw werk of bij u thuis.

Zie hieronder een aantal van onze vorige opdrachtgevers voor rookruimtes en rookafzuiging!

Rookruimte Gemeente Amsterdam

Rookruimte Heineken

Rookruimte Hilton

Rookruimte Bibelot

Rookruimte LWL

GGZ Rookruimte

Bent u benieuwd hoe vorige opdrachtgevers onze rookruimtes en onze luchtreiniging in deze rookruimtes hebben ervaren? Lees hier een aantal recensies van onze opdrachtgevers.