Schone lucht in uw organisatie is onze zorg

oplossingen voor al uw rook-, geur-, virus- en stofproblemen

Goede geurdiffuser kopen?
Snel naar: producten

Geurdiffuser en geuren neutraliseren

Geurdiffuser, wat doet het?

Als ambitieus bedrijf ontkom je niet aan geurmarketing. Je houdt graag je klanten, gasten en medewerkers tevreden. Een fijne geur is het perfecte visitekaartje. Dat is wetenschappelijk bewezen. Zo stegen de koffieverkopen met 29% bij Dunkin’ Donuts toen ze de geur van versie koffie gingen verspreiden.

Met een geurdiffuser sla je een grote slag. Een dergelijk toestel kan namelijk geuren neutraliseren. Denk aan muffe geuren of andere ongewenste luchtjes. Dat kunnen geuren zijn die van buitenaf komen of transpiratie van aanwezigen. De diffuser heeft een enorm bereik en kan alle ongewenste geuren neutraliseren.

Geurdiffuser kopen bij EAP

Wandel door ons assortiment. Daar vind je onze effectieve geurdiffusers. Ze voldoen allemaal aan de eisen en richtlijnen qua veiligheid, milieu en gezondheid. Daarbij is elk geurtoestel betaalbaar. Ook kan de diffuser worden voorzien van een aroma naar keuze zodat je precies de ambiance naar jouw smaak creëert. Dus niet alleen geuren neutraliseren maar ook een geurtintje toevoegen.

Scent experience aroma diffuser professioneel

De Scent Experience is een geurdiffuser met keuze uit meer dan 1000 geuren.

Het gebruik van de geurdiffuser

Stel je geurtoestel eenvoudig in en bepaal de geurintensiteit, stel het gewenste bereik in en zelfs de tijden en dagen van de geurverspreiding. Je kan ook variëren in aroma’s. De aroma cartridges verwisselen is eenvoudig en bij bepaalde geurdiffusers heb je realtime inzicht in het aroma gebruik. Daarbij waarschuwt de geurdiffuser tijdig wanneer de aroma bijna op is. Zo kun je doorlopend ongewenste geuren neutraliseren.

Extra toepassingen en uitbreidingen voor de geurdiffuser

Natuurlijk kun je een geurapparaat laten optimaliseren naar jouw situatie en wensen. Hierbij een aantal voorbeelden van extra toepassingen en uitbreidingen:

  • Met een bewegingssensor zorg je ervoor dat een diffuser alleen aangaat als er iemand langs loopt
  • Scherm de diffuser af met een beschermkap zodat onbevoegden er niet bij kunnen
  • Plaats een muurbeugel om de geurdiffuser om deze op een gepaste plek te hangen
  • Plaats de diffuser op een voet, zo kun je deze gemakkelijk en snel verplaatsen

Geurdiffuser kopen en informatie

Vind je het lastig kiezen tussen de verschillende geurdiffusers? We denken graag mee met jouw situatie en geven je vrijblijvend advies en tips op maat. Het ene bedrijf is het andere niet. Gelukkig is geurmarketing ons vak en weten wij precies welke diffuser en aroma’s het beste passen bij jouw doelgroep. Wij hebben klanten uit verschillende sectoren tevreden gemaakt met een geurdiffuser. Zowel klanten uit de bouw, de horeca, hotels en de zakelijke markt waaronder vele kantoortuinen.

Hulp nodig bij plaatsing of installatie?

Onze deskundige komt graag bij je langs om de geurdiffuser hoogstpersoonlijk te monteren en tips te geven over het gebruik en onderhoud. Maak telefonisch een afspraak en we komen op korte termijn bij je langs. Zo kun je al snel genieten van de nieuwe ambiance op je werk of bij je thuis.

Behoefte aan advies of meer informatie?

De klantbeleving positief prikkelen of ongewenste geuren verwijderen. Extreme Air Products denkt graag met je mee om de geur in je gebouw te optimaliseren. Ontdek de mogelijkheden van geur op de productpagina van onze geuroplossingen. Heb je verdere vragen of wil je een vrijblijvend advies? Bel +31 20 646 4028. Of ga direct naar ons aanbod geurproducten:

    Vrijblijvend contact met AXP?