We care about clean air
solutions for indoor air quality

Luchtreiniger koopadvies

“Met onze luchtreinigers garanderen wij een optimale indoor air quality”

De luchtkwaliteit wordt zowel binnen als buiten steeds slechter. De concentraties fijnstof neemt gigantisch toe en niemand weet precies wat hier de effecten op korte en lange termijn van zijn. Een luchtreiniger kopen kan voor u het effect hebben dat de lucht bij u thuis of bij u in het bedrijf in ieder geval schoon is. Een lagere concentratie fijnstof en andere schadelijke stoffen heeft in ieder geval het effect dat we minder hoofdpijn hebben, minder last van onze luchtwegen en we minder vermoeid zijn. Een luchtreiniger kopen, een kleine investering, een groot effect op onze gezondheid.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of als je vragen hebt over onze luchtreinigers, bel 020 – 646 4028.

Onze luchtreinigers bieden een oplossing voor al uw rook-, stof- en geurproblemen. Extreme Air Products heeft voor uw situatie de juiste oplossing:

1. Waar wilt u uw luchtreiniger plaatsen?

De Luchtreinigers van Extreme Air Products bieden de perfecte oplossing voor al uw rook-, geur- en stofproblemen. Om de perfecte oplossing te bieden voor uw situatie bieden wij luchtzuiveraars aan die gebruikt worden voor zowel rookruimtes, grote ruimtes en kleinere kamers. Onze producten zijn gepatenteerd en worden in Nederland en Zweden geproduceerd. Wilt u een luchtreiniger kopen? Bekijk hieronder welke luchtreiniger het meest geschikt is voor uw situatie.

Voor in uw rookruimte of rookcabine

De EAS1300 luchtreiniger is de oplossing voor rookruimtes. Dit extreem krachtige luchtreinigingssysteem werkt door middel van een unieke en gepatenteerde combinatie van luchtverdringing en filtratie.

Extreme Air Products levert maatwerk en biedt een aantal standaardmaten aan in haar assortiment van rookruimtes. Natuurlijk moeten de ruimtes ook worden geventileerd conform het bouwbesluit, om voldoende zuurstof in de ruimte te laten en vocht en warmte af te voeren. Een goede ventilatie in uw rookruimte is dus van groot belang. Als de lucht zeer goed word gezuiverd, volstaat minimale ventilatie. Dat betekent geen grote ventilatoren, geen tocht en een zeer beperkt energiegebruik, een duurzaam product in uw rookruimte dus! De Luchtreiniger EAS 1300 is goed voor de gebruiker van de ruimte, maar ook voor het milieu en de portemonnee van de eigenaar.

 Bekijk luchtreiniger voor uw rookruimte

Luchtreiniger Rookruimte

Voor horeca, café, restaurants, clubs

De EA500 luchtreiniger is een effectieveplafond luchtreiniger met enorm veel power. Deze snelle en krachtige luchtzuiveraar werkt door middel van mengventilatie en de efficiënte Ultra-Pleat filtertechniek.

De Ultra-Pleat techniek verwijdert zelfs de allerkleinste deeltjes uit vervuilde lucht op zeer efficiënte wijze. Deze filtertechniek heeft een grote opslagcapaciteit die veel langer meegaat dan gebruikelijke technieken die worden toegepast in plafondluchtreinigers. De te reinigen lucht passeert maar liefst 3 filters: Een prefilter verwijdert de grotere deeltjes zoals haren, grof stof van kleding en tapijt. Het Ultra-Pleat filter verwijdert de kleine deeltjes zoals rook, micro-organismen en fijnstof. De testen bewijzen het : Ultra-Pleat verwijdert zelfs deeltjes van 0,01 micron! Het derde filter is een actief koolfilter en rekent af met onaangename geuren.

 Luchtreiniger horeca, restaurant, café, clubs

Luchtreiniger horeca, café, restaurants, clubs

 

Voor patiënten- & hotelkamers

Dankzij de EA30 luchtreiniger kunt u nu uw kamer super effectief en geruisarm stofvrij maken. De EA30 luchtreiniger is zeer stil, energiezuinig en binnen de kleinere luchtreinigingsapparaten de beste keuze. Het toestel maakt gebruik van een active ION Hepa filter. Optioneel is er tevens een actief koolfilter leverbaar. Ideaal voor patiëntenkamers, hotelkamers of voor bij u thuis als u een krachtige oplossing zoekt.

 Luchtreiniger voor patiënten- en hotelkamers

Luchtreiniger patiënten-, hotelkamers

 

Voor in huis

De EA15 is het kleinere zusje van de EA30 luchtreiniger. Dit zeer fraai vormgegeven toestel kan aan de wand worden gemonteerd. Zeer geschikt voor uw woonkamer of slaapkamer.

 Luchtreiniger voor in huis

Luchtreiniger in huis

 

2. Werking gepatenteerde filtertechniek luchtreiniger

Luchtverdringing is een techniek die nog nooit eerder in een stekkerklaar product werd toegepast. Het werkt als volgt. Aan de onderkant van het apparaat wordt schone lucht gelijkmatig de rookruimte ingeblazen. Hiermee creeëren we een luchtlaag die de rookruimte vanaf de grond steeds verder opvult. Ondanks de zeer hoge capaciteit is er nooit sprake van tocht. De schoon toegevoerde lucht dwingt de tabaksrook omhoog uit de ademhalingszone. Bovenin de rookruimte wordt de vervuilde lucht het apparaat ingezogen om zeer efficiënt te worden gefiltereerd. Uit testen van TNO is gebleken dat de blootstelling aan schadelijke stoffen afneemt met maar liefst 99%.

Gepatenteerde luchtreinigingstechniek

  • Schone lucht wordt rookruimte ingeblazen
  • Creeëren van schone luchtlaag
  • Tabaksrook wordt omhoog geduwd uit de ademhalingszone
  • Vervuilde lucht wordt bovenaf de luchtreiniger ingezogen

luchtreiniger kopen

3. Wilt u gratis advies of een vrijblijvende offerte?

Voor de verbetering van de luchtkwaliteit in uw organisatie kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden, die alle schadelijke stoffen effectief verwijderen. Onze jarenlange ervaring, gratis luchtscans en uitgebreide servicemogelijkheden zorgen ervoor dat het verbeteren van de indoor air quality voor u geen zorg meer is.

Vrijblijvend contact met AXP?