Schone lucht in uw organisatie is onze zorg

oplossingen voor al uw rook-, geur-, virus- en stofproblemen

Snel naar: advies en product

Last van huisdierenallergie? Kies dan een goede luchtreiniger

We werken door corona veel vanuit huis waardoor we een hoop tijd doorbrengen met onze huisdieren. Is dat wel zo gezond? We kiezen er steeds vaker voor om een luchtreiniger tegen huisdierenallergie in te zetten. Logisch ook: vogelstof, hondenhaar, en kattenhaar veroorzaken een hoop ellende bij mensen met een gerelateerde allergie.

Klachten bij een huisdierenallergie

Een allergie voor je huisdier brengt vervelende symptomen/klachten met zich mee. De meest voorkomende gezondheidsklachten zijn:

  • Jeuk in je neus
  • Jeukende of prikkende ogen
  • Loopneus of een verstopte neus
  • Niezen
  • Benauwdheid
  • Hoofdpijn

Een huisdierenallergie kan je het hele jaar door klachten geven (bron). Ervaar je zelf ook klachten? Dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk van af. Met een goede luchtreiniger tegen hondenallergie, kattenallergie, vogelallergie of een andere huisdierallergie kan dat.

Vervelende geurtjes en klachten verhelpen

Het tegengaan van onfrisse geuren en het bestrijden van allergische klachten. Dat zijn de twee belangrijkste motieven om een huisdieren luchtreiniger te kopen.

Vooral hondenbezitters hebben last van vieze geuren in huis. Iedereen weet dat honden een sterke geur afgeven. Vooral als ze nat zijn door bijvoorbeeld regen. Gelukkig kun je die vervelende hondengeur met een luchtreiniger uit je kamer te halen.

De meeste allergenen van honden, katten, kanaries, papegaaien en andere huisdieren zitten in huidschilfers en veren. Maar ook in het speeksel en de urine. Deze allergenen zorgen bij bepaalde mensen voor klachten.

Hoe helpt een luchtreiniger tegen huisdierenallergie?

Een luchtreiniger verwijdert vervuiling uit de lucht. Zo ook stof van honden, katten en vogels die de luchtwegen kunnen irriteren. Luchtreinigers tegen huisdierenallergie zijn effectief omdat ze werken met een luchtreinigingsfilter. Wij raden een HEPA-filter of AIH-filter aan. Die zijn namelijk uiterst doeltreffend in het verwijderen van huisdier allergenen. Zo heeft een HEPA-filter een luchtreinigingseffectiviteit van 99,99%.

ea30-winkel

Kortom: het inzetten van een luchtreiniger tegen kattenallergie, hondenallergie en andere huisdierenallergie verwijdert allergenen uit de lucht. Hierdoor nemen je allergie klachten sterk af. Sommige luchtreinigers verwijderen ook nare geurtjes uit de lucht.

De beste HEPA luchtreiniger tegen huisdierallergie klachten

De EA30 luchtreiniger is een uitstekende keuze voor mensen die hun katten-, honden- of andere huisdierenallergie willen aanpakken. Met behulp van het Active-Ion-HEPA filter haalt hij voor 99,98% huisdier allergenen uit de lucht. Last van vieze (honden)geuren? De optioneel bij te bestellen Active Carbon Filter haalt alle onfrisse dieren geurtjes uit de lucht. De bijkomende voordelen van de EA30 zijn het stille geluidsniveau, het geringe onderhoud en de energiezuinige werking. De EA30 is tot slot ook geschikt om bacteriƫn, virussen en fijnstof te bestrijden.

 

luchtreinger voor huisdieren allergie

 

Behoefte aan advies of meer informatie?

Bekijk ook onze productpagina met luchtreinigers of lees in ons uitgebreide advies meer over de luchtreiniger. Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 646 4028. Of ga direct naar ons aanbod luchtreinigers:

    Vrijblijvend contact met AXP?