Schone lucht in uw organisatie is onze zorg
oplossingen voor al uw rook-, geur- en stofproblemen.

Luchtreiniger test

Extreme Air Product staat voor kwaliteit en garantie. Onze luchtreinigers en afzuigingen zijn daarom aan testen onderworpen en hebben de kwaliteitstest met succes doorstaan. Ook in de praktijk hebben onze luchtreinigers hun sporen verdiend. Veel particuliere klanten en ook tal van bedrijven uit allerlei sectoren schaften een geteste luchtreiniger naar tevredenheid aan. Wij houden van maatwerk en zorgen ervoor dat u volkomen tevreden bent met uw nieuwe luchtreiniger of rookafzuiging.

Rookafzuiging getest door TNO

Onze rookafzuiging is zelfs getest door TNO. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze producten precies doen wat we beloven. Wij verkopen immers geen lucht maar de beste luchtreinigers! Uit de test van het TNO bleek dat de gebruikers van onze rookafzuiging maar liefst 99% minder schadelijke stoffen tot zich nemen. Bij veel andere afzuigingen ligt de blootstelling aan schadelijke stoffen hoger. Zorg dus dat u kiest voor een product die zich bewezen heeft!

De praktijkresultaten als luchtreiniger test

Natuurlijk spreken de praktijkresultaten ook boekdelen. Na tal van verkochte luchtreinigers hebben wij al veel feedback gehad van onze klanten. Deze feedback bestond uit vele positieve en tevreden reacties. Uw luchtreiniger is natuurlijk pas echt succesvol getest wanneer u deze zelf getest heeft. Een belangrijke succesfactor is onze maatgerichte aanpak. Wij adviseren graag wat de beste plek is voor installatie van uw luchtreiniger. Ook doen wij de installatie graag voor u. Onze monteur komt langs voor zorgvuldige plaatsing van de luchtreinigers. Zo weet u ook zeker dat de werking van uw luchtreiniger of rookafzuiging optimaal is.

Luchtreiniger test en gratis luchtscan

Test uw woning of bedrijfsruimte om erachter te komen of u een luchtreiniger hard nodig heeft. Of om te testen welke luchtreiniger of afzuiging het best past bij uw situatie. Wij voeren graag voor u een volledige gratis luchtscan uit. Bij deze scan controleren wij uw ruimtes ook op de aanwezigheid van fijnstof. Is dit een hoge concentratie dan is ingrijpen aanbevolen. Fijnstof is immers schadelijk voor de gezondheid.

Meer informatie over geteste luchtreinigers en testresultaten

Wilt u meer informatie over de testen en testresultaten van onze luchtreinigers of afzuigingen? Wij staan u graag telefonisch te woord en vertellen u alles wat u wilt weten. Meten is weten. Wij stellen het op prijs dat onze klanten goed geïnformeerd zijn en precies weten welk product ze in huis halen. Een goede luchtreiniger of afzuiging moet een diepte-investering zijn waar u nog vele jaren plezier van hebt. ‘In één keer goed’ is ook ons motto!

Zie hieronder een aantal van onze vorige opdrachtgevers voor rookruimtes en rookafzuiging!

Rookruimte Gemeente Amsterdam

Rookruimte Heineken

Rookruimte Hilton

Rookruimte Bibelot

Rookruimte LWL

GGZ Rookruimte

Bent u benieuwd hoe vorige opdrachtgevers onze rookruimtes en onze luchtreiniging in deze rookruimtes hebben ervaren? Lees hier een aantal recensies van onze opdrachtgevers.