Schone lucht in uw organisatie is onze zorg
oplossingen voor al uw rook-, geur- en stofproblemen.

Luchtreiniger bedrijf en kantoor

Een goed lopend bedrijf kan niet zonder een goede luchtreiniger. Het is immers zaak dat uw personeel prettig en efficiënt kan werken in een fijne ambiance. Voor een luchtreiniger voor uw kantoor of bedrijfsruimte bent u bij ons op het juiste adres. Bij ons koopt u luchtreinigers en luchtverversers in allerlei soorten en maten en met de kenmerken die het best aansluiten op uw wensen.

Voordelen luchtreiniger op kantoor of bedrijf

Waarom een luchtreiniger in uw kantoorruimte of op uw bedrijfslocatie? De volgende situaties schreeuwen om goede luchtverversing. Deze voorbeelden horen wij van mensen die een luchtreiniger op kantoor nodig hebben.

  • Klachten personeel, vermijd ziekte en uitval en verhoog de motivatie!

Een benauwde, rokerige of muffe ruimte kan leiden tot klachten en gezondheidsproblemen van medewerkers. Denk aan hoofdpijn of benauwdheid. Ook wordt de gemoedstoestand van werknemers er niet beter op met een slechte of muffe lucht. Een goede luchtreiniger voorkomt dus uitval en ziekte en vergroot de productiviteit en het werkplezier!

  • Een schone lucht is uw visitekaartje

Heeft u regelmatig gasten of klanten over de vloer? Als ze binnenlopen in een benauwde of muffe omgeving dan doet u geen goede zaken. Ook een sollicitant zal zich niet uitgenodigd voelen. Met een goede luchtreiniger op kantoor zorgt u ervoor dat de kennismaking met uw bedrijf een goede herinnering oplevert.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een luchtreiniger voor bedrijf of kantoor?

Zoals gezegd zijn er veel verschillende functionaliteiten per luchtreiniger. Zet eerst dus op een rijtje wat u precies zoekt. Wilt u een luchtreiniger voor een grote algemene bedrijfsruimte of kantoortuin?
Of zoekt u speciaal voor de rookruimte een efficiënte luchtreiniger? Hierbij een paar tips.

Voor grote kantoren en bedrijfsruimtes

Heeft uw bedrijfsruimte een flink oppervlak dan is de EA500 luchtververser ideaal. De EA500 heeft een enorme capaciteit en bereikt dus alle hoeken van uw bedrijfsruimte of oppervlakte van uw kantoor. Niet alleen bij kantoren en grote bedrijven maar ook op publieke plekken zoals restaurants, hotels en cafés wordt deze luchtreiniger dikwijls ingezet.

Voor uw rookruimte in uw bedrijfspand

De EAS1300 is ideaal voor de rookruimte. Deze luchtreiniger is alom bekend vanwege zijn hoogwaardige filtratie. Dat moet ook wel, want rooklucht is immers hardnekkig. Bij deze luchtzuiveraar neemt de blootstelling aan schadelijke stoffen met bijna 100% af. Ook uw rookruimte verdient een luchtige sfeer!

Buiten deze tips hebben we nog andere luchtreinigers en luchtverversers voor uw kantoor of bedrijf. Wandel rustig door ons aanbod en kies uw ideale luchtreiniger.

Zie hieronder een aantal van onze vorige opdrachtgevers voor rookruimtes en rookafzuiging!

Rookruimte Gemeente Amsterdam

Rookruimte Heineken

Rookruimte Hilton

Rookruimte Bibelot

Rookruimte LWL

GGZ Rookruimte

Bent u benieuwd hoe vorige opdrachtgevers onze rookruimtes en onze luchtreiniging in deze rookruimtes hebben ervaren? Lees hier een aantal recensies van onze opdrachtgevers.