Schone lucht in uw organisatie is onze zorg

oplossingen voor al uw rook-, geur-, virus- en stofproblemen

EDC650, de meest effectieve luchtreiniger tegen fijnstof van de wereld (NIEUW!)

De beste professionele luchtreiniger tegen fijnstof is vanaf nu verkrijgbaar. De nieuwe Extreme Dust Collector (EDC650) kan super effectief fijnstof verwijderen. De in Europa geproduceerde machine maakt gezond leven, wonen en werken in de beste luchtkwaliteit weer mogelijk.

Het belang om onszelf te beschermen tegen fijnstof is groot. En door de wereldwijde fijnstof toename is dit probleem steeds groter geworden. De fijnstof oplossing is echter hier en nu voor handen. De EDC650 maakt namelijk gebruik van een unieke gepatenteerde techniek waardoor deze doeltreffend fijnstof en andere schadelijke stofdeeltjes verwijdert.

Er zijn verschillende typen en soorten fijnstof luchtreinigers op de markt verkrijgbaar. De EDC650 is de beste van allemaal. Wat maakt de techniek in deze nieuwe luchtreiniger zo onverslaanbaar goed? We vertellen er graag meer over.

 

Luchtreinger met Verdringingstechniek

Fijnstof oplossen met lucht verdringing

Het fijnstof probleem, de boosdoener van deze eeuw

De fijnstof problematiek is verantwoordelijk voor zo’n 4% van de nationale ziektelast. Het zorgt daarnaast wereldwijd voor vele doden. De meest genoemde gezondheidsklachten zijn: Hart- en vaatziektes en schade aan de longen. Parkinson en dementie worden in verschillende onderzoeken ook gelinkt aan fijnstof.

De nieuwe professionele luchtreiniger EDC650 maakt gebruik van luchtverdringingstechniek. Dit is een gepatenteerde techniek die de fijnste stofdeeltjes uit de lucht verwijdert. Fijnstof uit de lucht halen is nog nooit zo effectief geweest.

Hoe werkt lucht verdringing?

De techniek werkt als een omgekeerde schoorsteen. Dat wil zeggen dat aan de onderkant van het apparaat schone lucht gelijkmatig de ruimte in wordt geblazen. Hiermee wordt een luchtlaag gecreëerd die de ruimte vanaf de grond gelijkmatig opvult. De schone lucht dwingt vervolgens de vervuilde (fijnstof) lucht omhoog uit de ademhalingszone. Bovenin de ruimte zuigt de luchtreiniger de vervuilde lucht opnieuw de ruimte. Ten slotte wordt hier de vervuilde lucht blootgesteld aan een geavanceerde filter techniek die effectief alle stofdeeltjes uit de lucht filtert. Een luchtreiniger met verdringingstechniek garandeert daardoor de meest schone en gezonde lucht in een ruimte.

Wat maakt deze techniek zo efficiënt?

Met de luchtverdringingstechniek onderscheidt de EDC650 zichzelf van de gangbare luchtreinigers, aangezien die vervuilde lucht in een ruimte eerst vermengen en daarna reinigen. Bovendien ontstaat er ondanks de hoge capaciteit geen onnodige tocht.

De onafhankelijke onderzoeksorganisatie TNO heeft de werking van de techniek getest. Het volgende kwam uit de test naar voren: een luchtreiniger met verdringing filtert fijnstof voor 99,99% uit de lucht. Daardoor is luchtverdringing de meest efficiënte techniek ooit.

De beste professionele luchtreiniger op de markt: EDC650

Het is onze missie om ieder gebouw ter wereld te voorzien van de meest schone en gezonde lucht. Met onze nieuwste professionele luchtreiniger tegen fijnstof maken wij dat mogelijk. De EDC650 is speciaal ontworpen om kantoren, gebouwen en woningen van de schoonste lucht te voorzien.

De professionele luchtreiniger tegen fijnstof heeft ook een jarenlange levensduur. Daarnaast is onderhoud slechts één keer per jaar nodig.

De EDC650 is te bestellen in de kleuren zwart, grijs en wit en zal mede dankzij zijn strakke design naadloos aansluiten op je binnenomgeving.

Installeer een EDC650 en zorg voor de allerbeste binnenlucht.

Meer weten over de EDC650? Neem vrijblijvend contact op

    Vrijblijvend contact met AXP?