Schone lucht in uw organisatie is onze zorg

oplossingen voor al uw rook-, stof- en geurproblemen

Referenties

Wij zijn erg tevreden met de luchtreiniging van Extreme Air Products. De lucht in onze rookruimtes wordt uitstekend schoon gehouden en ook om de rookruimtes heen hebben wij geen enkele last van rooklucht of stank.

René Mollema, Gemeente Amsterdam

Dankzij de expertise van Extreme Air Products hebben wij een schone rookruimte voor onze medewerkers. Ook in de aangrenzende ruimtes hebben wij geen last van stank of rook.

Okura Hotel Amsterdam

Rookcabine: Harmonie op de werkvloer door schone lucht

Werknemers in Europa brengen een groot deel van de dag door in kantoorgebouwen. Luchtkwaliteit is daarom een belangrijk thema. In kantoren zijn het vaak dezelfde soort ruimtes die overlast veroorzaken. Berucht zijn de reproruimtes met (te) hoge concentraties ozon en fijnstof. Maar ook muffe vergaderruimtes, stoffige serverruimtes en niet te vergeten rookruimtes en rookcabines veroorzaken stank en stofproblemen.

Extreme Air Products is de expert als het gaat om fijnstofreductie en het tegengaan van stankoverlast in kantoorgebouwen. De arbeidsproductiviteit van uw werknemers wordt aantoonbaar verbeterd door te zorgen voor een prettig werkklimaat. Iedereen kent het gevoel van een zwaar hoofd na een urenlange vergadering in een muffe vergaderzaal. Ondanks aanwezige ventilatie zijn de meeste vergaderruimtes niet afdoende uitgerust om met een intensieve bezetting prettig te werken. Het enige dat nodig is om met een prettig en gezond gevoel naar huis te gaan aan het einde van de dag is schone lucht.

Rokers voor de ingang van je gebouw vindt niemand een prettige visitekaartje. Rookbeleid is een thema binnen elke organisatie. 28 % van de Europese werknemers rookt. Wij kennen de problematiek. We helpen overheidsorganisaties en bedrijven om zo goed mogelijk met dit thema om te gaan.

Het is de kunst te zorgen dat rokers geen overlast veroorzaken, geen lange rookpauzes nemen en niet uw imago benadelen door voor de ingang te roken. Met onze decentrale luchtzuiveringssystemen zijn we niet alleen de marktleider maar ook de kennisspecialist als het gaat om het faciliteren van rookruimtes en rookcabines die geen overlast veroorzaken.

Kijk eens verder naar voorbeelden van onze klanten. Wilt u meer informatie?

    Vrijblijvend contact met AXP?