Schone lucht in uw organisatie is onze zorg
oplossingen voor al uw rook-, geur-, virus- en stofproblemen

Smoking facilities

De rookruimte van het perscentrum van de Tweede Kamer (Nieuwspoort) heeft van de Voedsel- en Warenautoriteit (VWA) het stempel “excellent” gekregen

Extreme Air Products is de expert als het gaat om het faciliteren van rookruimtes en rookcabines. Met onze innovatieve recirculatiesystemen zorgen we ervoor dat rookruimtes geen overlast veroorzaken en voorkomen we dat uw gebouw onnodig vervuild raakt.

De luchtreinigers van Extreme Air Products worden niet alleen in Europa geleverd, maar ook in het Midden Oosten en Aziƫ hebben wij onze klanten mogen helpen met het optimaliseren van hun rookruimtes en rookcabines.

We kunnen inpandige rookruimtes faciliteren met de EAS1300 luchtreiniger. We voorkomen dat de omgeving ook maar iets merkt van de aanwezigheid van de rookruimte. Geen gele muren en plafonds. Het staat niet meer blauw, zelfs niet in de zeer intensief gebruikte rookruimtes. En geen stank in en rondom de rookruimte.

We bouwen daarnaast rookcabines voor onze klanten. We kunnen standaardmaten leveren maar ook cabines voor u op maat produceren. Elke maat, vorm en materiaalkeuze, we produceren naar uw behoefte. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies en een passende offerte.