Schone lucht in uw organisatie is onze zorg
oplossingen voor al uw rook-, geur-, virus- en stofproblemen

Referenties

Sinds Extreme Air Products onze heroïnegebruikersruimtes verzorgt zijn deze enorm verbeterd. Met ons oude systeem gingen onze medewerkers vaak met hoofdpijn en andere klachten naar huis. Dankzij het gebruiksvriendelijke systeem van Extreme Air Products kunnen zij nu hun werk doen in schone, gezonde lucht.

Joost Daniels – Novadic Kentron

Wij zijn erg tevreden met de service van Extreme Air Products. Hun luchtreinigers doen hun werk zeer goed en zorgen voor een schone rookruimte voor onze patiënten.

Kliniek Sint Jan Brussel (Dhr Coltura)

Rookruimte van Extreme Air Products: jarenlange kennis en ervaring in de zorg

Schone lucht is belangrijk in de zorg. Van extreme voorbeelden als heroïne gebruikersruimtes in verslavingsklinieken, tot wasruimtes voor vuil linnengoed in ieder ziekenhuis en zorgcentrum. Het is belangrijk te zorgen voor een prettige leefomgeving voor cliënten en bewoners. En ook voor een werkomgeving van medewerkers die vrij is van overlast en vervelende geuren.

In verpleeghuizen kunnen wasruimtes en kapsalons voor vervuilde lucht zorgen. De geur van de wasruimtes is een bron van overlast voor de omliggende afdeling. In kapsalons komen bovendien schadelijke stoffen vrij die niet alleen hinderlijk zijn, maar ook een zeker gezondheidsrisico met zich meebrengen. Dit zijn problemen die met de expertise van Extreme Air Products eenvoudig kunnen worden opgelost.

Rookruimtes en rookcabines in de zorg zijn niet zelden een bron van ergernis. Onze ervaring met dergelijke ruimtes is in Europa ongeëvenaard. Van kleine rookruimtes voor personeel, woonkamers voor dementerende patiënten tot zeer intensief gebruikte rooklokalen in de psychiatrie. De decentrale luchtzuiveringssystemen van Extreme Air Products zijn gebaseerd op verdringingsventilatie en maken van de meest vervuilde ruimtes een prettige verblijfsruimte zonder overlast voor de omgeving. Gele muren en stankoverlast behoren voorgoed tot het verleden.

Gebruikersruimtes voor drugsverslaafden veroorzaken veel overlast voor personeel. In de meeste grote steden in Nederland zijn dergelijke ruimtes onder toezicht van een GGZ-instelling of verslavingskliniek gecreëerd. Verplegend personeel gaat na een dag werken in een medicinale heroïne unit met hoofdpijn, jeuk en geïrriteerde ogen naar huis. Wij zijn de expert voor dergelijke ruimtes en weten hoe dergelijke problematische ruimtes tegen acceptabele onderhoudskosten moeten worden aangepakt.

Kijk eens verder naar voorbeelden van uw collega’s. Wilt u meer informatie?