Schone lucht in uw organisatie is onze zorg

oplossingen voor al uw rook-, geur-, virus- en stofproblemen

Geurmachine kopen?
Snel naar: producten

Geurmachine

Geurmachine: Hoe nuttig is het?

De geurmachine is onmisbaar op een bedrijfsplek waar veel gasten komen of veel personeel werkt. Daarnaast trekt u met een geurmachine meer klanten. Zeker als u een winkel of horecaonderneming heeft wilt u graag dat uw klanten op straat al geprikkeld worden om bij u naar binnen te lopen. Heeft u een kantoor of ander soort bedrijf met veel personeel? Dan verhoogt een geurtoestel of geurverspreider het werkplezier en de motivatie. Ook dat is positief voor de bedrijfsresultaten. Nike heeft bijvoorbeeld bewezen dat geurbeleving de aankoopintentie met zo’n 80% doet laten stijgen.

 

Geurdimachine

 

De onzichtbare of zichtbare geurmachine

Een geurmachine kan onzichtbaar worden geplaatst en zo nodig op meerdere plekken. Ook kunnen wij het systeem verbinden aan uw luchtcirculatiesysteem. Zo past de geurverspreiding zich aan de hoeveelheid lucht. Veel geurmachines hebben ingebouwde ventilatoren die voor gelijkmatige verspreiding zorgen. Hierdoor blijft de geur niet enkel hangen op één plek. Heeft u een kleine ruimte en ontkomt u niet aan een zichtbare geurverspreider? Dan kunt u overwegen een geurtoestel te gebruiken. De design geurtoestellen passen prima in elk interieur. Ook zorgen ze tegelijkertijd voor fraaie decoratie.

 

Geur en aroma naar keuze

De geurmachine is de perfecte geurverwijderaar voor elke locatie. Kies ook de soorten geuren en aroma’s die u graag gebruikt. Wie is uw doelgroep en welke aroma past daar het beste bij? Wilt u een frisse bloemenrijke geur of een zachte rustgevende geur? Moet de geur de smaakpapillen prikkelen, dan bent u met onze geurtoestellen en aroma’s aan het goede adres.

 

Energiezuinige geurmachine

Onze geurmachines zijn zo in te stellen dat ze in het weekend uitstaan. Of speciaal bij piekmomenten weer aan gaan. U kunt ze naar behoeve instellen.

 

Geurdimachine

 

De Scent Experience is een krachtige geurmachine. Het is een geurmachine met een nieuw en zeer innovatief geursysteem. Ideaal voor geurmarketing van ruimtes tot 800m2. Het heeft onbeperkte mogelijkheden, met zeer nauwkeurige instellingen, zodat u de exacte intensiteit, tijden en dagen kunt instellen waarop de geurmachine actief moet zijn.

 

Een geurmachine of luchtverspreider kopen?

Zie hier een aantal toepassingen:

  • De geurmachine als geurverwijderaar voor toilet. Verdrijft vieze en nare geuren;
  • In gangen, verblijfsruimten, lobby’s of publieke ruimtes waar de geur al gauw muf of benauwd wordt;
  • Creëer ambiance in uw winkel, horecabedrijf of showroom en verhoog uw omzet;
  • Zorg voor een rustgevende en aangename ambiance in de kantoortuin;
  • De geurverspreider op sportscholen, sportclubs en uitgaansgelegenheden waar mensen veel transpireren. Met de geurverspreider blijft recreatie een fijne bezigheid.

 

Voordelen van geurmachine en geurverwijderaar kopen:

  • U verhoogt de medewerkerstevredenheid;
  • U maximaliseert de klanttevredenheid;
  • Prestaties en omzet nemen toe;
  • De klantbeleving neemt toe, waardoor wachten minder vervelend ervaren wordt.

 

Behoefte aan advies of meer informatie?

De klantbeleving positief prikkelen of ongewenste geuren verwijderen. Extreme Air Products denkt graag met je mee om de geur in je gebouw te optimaliseren. Ontdek de mogelijkheden van geur op de productpagina van onze geuroplossingen. Heb je verdere vragen of wil je een vrijblijvend advies? Bel +31 20 6464028. Of ga direct naar ons aanbod geurproducten:

Veel gestelde vragen over geurmachine:

Gebruik alleen aanbevolen geurolie: Sommige geurmachines zijn ontworpen om alleen te werken met specifieke soorten geurolie. Gebruik alleen de geurolie die wordt aanbevolen door de fabrikant van je geurmachine.

Ja, geurmachines worden veel gebruikt in commerciële ruimtes zoals winkels, hotels, restaurants en spa’s. Het gebruik van geurmachines kan de klantenervaring verbeteren door een aangename en uitnodigende sfeer te creëren.

Een geurmachine is een apparaat dat speciaal is ontworpen om geuren te verspreiden. Het apparaat werkt door geurverstuivende vloeistoffen te verwarmen of te verdampen en deze vervolgens door middel van een ventilator in de ruimte te verspreiden.