Schone lucht in uw organisatie is onze zorg
oplossingen voor al uw rook-, geur- en stofproblemen.

Geurmachine: geurverspreider en geurverwijderaar

Geurmachine

De geurmachine is onmisbaar op een bedrijfsplek waar veel gasten komen of veel personeel werkt. Met een geurmachine trekt u immers meer klanten. Zeker als u een winkel of horecaonderneming heeft dan wilt u graag dat uw klanten op straat al geprikkeld worden om bij u naar binnen te lopen. Heeft u een kantoor of ander soort bedrijf met veel personeel? De geurmachine of geurverspreider verhoogt het werkplezier en de motivatie. Ook dat is positief voor de bedrijfsresultaten!

De onzichtbare of zichtbare geurmachine

Onze geurmachine of geurverspreider kan onzichtbaar worden geplaatst en zo nodig op meerdere plekken. We kunnen het systeem verbinden aan uw luchtcirculatiesysteem. Zo past de geurverspreiding zich aan de hoeveelheid lucht. Veel geurmachines en geurverspreiders hebben een ingebouwde ventilatoren die voor gelijkmatige verspreiding zorgen. Hierdoor blijft de geur niet enkel hangen op één plek. Heeft u een kleine ruimte en ontkomt u niet aan een zichtbare geurverspreider. De design geurtoestellen passen prima in elk interieur en zorgen tegelijkertijd voor fraaie decoratie!

Geur en aroma naar keuze

De geurmachine is de perfecte geurverwijderaar voor elke locatie. Kies ook de soorten geuren en aroma’s die u graag gebruikt. Wie is uw doelgroep en welke aroma past daar het beste bij? Wilt u een frisse bloemenrijke geur of een zachte rustgevende geur? Moet de geur de smaakpapillen prikkelen, dan bent u met onze geurmachine en aroma’s aan het goede adres.

Energiezuinige geurmachine of geurverspreider

Onze geurmachines en geurverspreider zijn zo in te stellen dat ze in het weekend uitstaan. Of speciaal bij piekmomenten weer aan gaan. U kunt ze naar behoeve instellen.

Een geurmachine of luchtverspreider kopen, zie hier een aantal toepassingen.

– De geurmachine als geurverwijderaar voor toilet. Verdrijft vieze en nare geuren.
– In gangen, verblijfruimten, lobby of publieke ruimte waar de geur al gauw muf of benauwd wordt.
– Creëer ambiance in uw winkel, horecabedrijf of showroom en verhoog uw omzet!
– Zorg voor een rustgevende en aangename ambiance in de kantoortuin.
– De geurverspreider op sportscholen, sportclubs en uitgaansgelegenheden waar mensen veel transpireren. Met de geurverspreider blijft recreatie een fijne bezigheid!

Voordelen van geurmachine en geurverwijderaar kopen:

– U verhoogt de medewerkerstevredenheid
– U maximaliseert de klanttevredenheid
– Prestaties en omzet nemen toe
– De klantbeleving neemt toe, waardoor wachten minder vervelend ervaren wordt.

Advies op maat

Wilt u nog advies op maat over de geurverspreider of geurverwijderaar die het best bij u pas? We geven u ook graag tips over te kiezen aroma’s en informatie over installatie van de geurmachine. Bel ons gerust voor vrijblijvende informatie of een offerte.

Zie hieronder een aantal van onze vorige opdrachtgevers voor rookruimtes en rookafzuiging!

Rookruimte Gemeente Amsterdam

Rookruimte Heineken

Rookruimte Hilton

Rookruimte Bibelot

Rookruimte LWL

GGZ Rookruimte

Bent u benieuwd hoe vorige opdrachtgevers onze rookruimtes en onze luchtreiniging in deze rookruimtes hebben ervaren? Lees hier een aantal recensies van onze opdrachtgevers.