Schone lucht in uw organisatie is onze zorg
oplossingen voor al uw rook-, geur- en stofproblemen.

Geurmachine kopen?

Snel naar: producten

Geurmachine: geurverspreider en geurverwijderaar

Geurmachine

De geurmachine is onmisbaar op een bedrijfsplek waar veel gasten komen of veel personeel werkt. Daarnaast trekt u met een geurmachine meer klanten. Zeker als u een winkel of horecaonderneming heeft wilt u graag dat uw klanten op straat al geprikkeld worden om bij u naar binnen te lopen. Heeft u een kantoor of ander soort bedrijf met veel personeel? Dan verhoogt een geurtoestel of geurverspreider het werkplezier en de motivatie. Ook dat is positief voor de bedrijfsresultaten. Nike heeft bijvoorbeeld bewezen dat geurbeleving de aankoopintentie met zo’n 80% doet laten stijgen.

De onzichtbare of zichtbare geurmachine

Een geurmachine of geurverspreider kan onzichtbaar worden geplaatst en zo nodig op meerdere plekken. Ook kunnen wij het systeem verbinden aan uw luchtcirculatiesysteem. Zo past de geurverspreiding zich aan de hoeveelheid lucht. Veel geurmachines en geurverspreiders hebben ingebouwde ventilatoren die voor gelijkmatige verspreiding zorgen. Hierdoor blijft de geur niet enkel hangen op één plek. Heeft u een kleine ruimte en ontkomt u niet aan een zichtbare geurverspreider? Dan kunt u overwegen een geurtoestel te gebruiken. De design geurtoestellen passen prima in elk interieur. Ook zorgen ze tegelijkertijd voor fraaie decoratie.

Geur en aroma naar keuze

De geurmachine is de perfecte geurverwijderaar voor elke locatie. Kies ook de soorten geuren en aroma’s die u graag gebruikt. Wie is uw doelgroep en welke aroma past daar het beste bij? Wilt u een frisse bloemenrijke geur of een zachte rustgevende geur? Moet de geur de smaakpapillen prikkelen, dan bent u met onze geurtoestellen en aroma’s aan het goede adres.

Energiezuinige geurmachine of geurverspreider

Onze geurmachines en geurverspreiders zijn zo in te stellen dat ze in het weekend uitstaan. Of speciaal bij piekmomenten weer aan gaan. U kunt ze naar behoeve instellen.

Superscent aroma diffuser

Geurmachine

De SuperScent kan frisse geuren verspreiden in ruimtes tot wel 400m2.

Een geurmachine of luchtverspreider kopen? Zie hier een aantal toepassingen:

– De geurmachine als geurverwijderaar voor toilet. Verdrijft vieze en nare geuren;

– In gangen, verblijfsruimten, lobby’s of publieke ruimtes waar de geur al gauw muf of benauwd wordt;

– Creëer ambiance in uw winkel, horecabedrijf of showroom en verhoog uw omzet;

– Zorg voor een rustgevende en aangename ambiance in de kantoortuin;

– De geurverspreider op sportscholen, sportclubs en uitgaansgelegenheden waar mensen veel transpireren. Met de geurverspreider blijft recreatie een fijne bezigheid.

Voordelen van geurmachine en geurverwijderaar kopen:

– U verhoogt de medewerkerstevredenheid;

– U maximaliseert de klanttevredenheid;

– Prestaties en omzet nemen toe;

– De klantbeleving neemt toe, waardoor wachten minder vervelend ervaren wordt.

Behoefte aan advies of meer informatie?

De klantbeleving positief prikkelen of ongewenste geuren verwijderen. Extreme Air Products denkt graag met je mee om de geur in je gebouw te optimaliseren. Ontdek de mogelijkheden van geur op de productpagina van onze geuroplossingen. Heb je verdere vragen of wil je een vrijblijvend advies? Bel +31 20 6464028. Of ga direct naar ons aanbod geurproducten:

    Vrijblijvend contact met AXP?