Schone lucht in uw organisatie is onze zorg
oplossingen voor al uw rook-, geur- en stofproblemen.

Effectief en snel fijnstof uit huis?

Snel naar: producten

Luchtreiniger fijnstof

Dat een luchtreiniger fijnstof uit de lucht haalt is een feit. Het is een effectieve methode. Omdat dit de binnenlucht goed ververst. Deze verversing zorgt voor een gezond leefklimaat bij u thuis of op de werkplek. Het inademen van ultrafijnstof leidt doorgaans tot gezondheidsklachten. Vooral mensen met een huisstofallergie zijn vatbaar. Deze mensen zijn dus gebaat bij een woonplek of werkomgeving met zo min mogelijk ultrafijnstof. Gelukkig beperkt een luchtreiniger de fijnstof-risico’s enorm.

Wat is fijnstof eigenlijk?

Fijnstof bestaat uit hele kleine zwevende stofdeeltjes in de lucht. Deze deeltjes zijn zo klein (kleiner dan 1 micrometer) dat ze voor het oog nauwelijks waarneembaar zijn. De Europese wetgeving schrijft voor dat er een zeer beperkte hoeveelheid ultrafijnstof in de lucht toegestaan mag zijn. Echter wordt deze maximale toegestane hoeveelheid in Nederland regelmatig overschreden. Met name op industriële werkplekken is dit vaak het geval. Omdat hier veel verbrandingsprocessen gaande zijn.

Het is daarom belangrijk om als ondernemer uw werkplek te beschermen tegen fijnstof. Omdat u anders het risico loopt op boetes. De arbo controleert regelmatig en het is daarom belangrijk om aan de eisen te voldoen.  Wanneer u een goede luchtreiniger gebruikt voldoet u aan de eisen.

Waarom is fijnstof ongezond?

Het inademen van fijnstof is schadelijk voor de gezondheid. Het dringt namelijk zeer diep door in uw longen. Veelgehoorde klachten die optreden na het inademen van ultrafijnstof zijn: hoesten, benauwdheid en andere ademhalingsproblemen. Daarnaast zorgt fijnstof volgens de Hartstichting voor verhoging van de bloeddruk en een hogere kans op een hartinfarct. Gelukkig verkleint het risico op deze nare klachten door het gebruiken van een goede luchtreiniger.

De voordelen van een luchtreiniger tegen ultrafijnstof

Heeft u een bedrijf? Dan is de beste luchtreiniger tegen fijnstof voor uw werkplek essentieel. Met het gebruik van een luchtzuiveraar voorkomt u uitval van personeel. Bovendien zorgt een luchtreiniger voor een betere continuïteit van uw bedrijfsvoering. Ook in de thuisomgeving wilt u zich prettig en gezond voelen. U gaat tenslotte voor maximaal woonplezier.

De luchtzuiveraar van Extreme Air Products zorgt ervoor dat uw lucht vrijwel volledig schoon blijft. Onze luchtzuiveraar heeft een HEPA filter en een ionisator. Deze attributen zorgen niet alleen dat de lucht maximaal wordt gezuiverd. Ook ultrafijnstof wordt effectief aangepakt. Bovendien worden zelfs de allerkleinste fijnstofdeeltjes weggenomen. Onze luchtzuiveraar zuivert uw lucht voor bijna 100%. Alles overziend zorgt het ervoor dat onze luchtreiniger fijnstof effectief elimineert.

luchtreiniger EA30

De EA30 is een van de beste luchtreiniger keuzes tegen fijnstof

Levering en installatie luchtreiniger of stofafzuiger

Wanneer u bij ons een luchtzuiveraar koopt, dan zorgen wij voor een vlotte en veilige levering. Ook is het mogelijk om de installatie en montage van de luchtzuiveraar aan ons uit te besteden. Verder zorgen wij voor plaatsing van uw luchtreiniger op de meest geschikte plek in uw ruimte. Bovendien geven we u graag ter plekke advies over het gebruik. Evenals de toepassingen. U mag ons gerust raadplegen voor advies. Net als ons benaderen voor vragen. Zoals bijvoorbeeld welke luchtzuiveraar nu het beste past bij uw locatie. Kortom gezegd staan wij voor vlotte en veilige levering en zijn wij benaderbaar voor iedereen die vragen heeft of advies wil.

Buiten deze tips hebben we nog andere luchtzuiveraars en luchtverversers voor uw kantoor of bedrijf. Bekijk rustig ons aanbod. En kies de uw ideale luchtzuiveraar voor uw situatie.

Zie hieronder een aantal van onze vorige opdrachtgevers voor rookruimtes en rookafzuiging!

Rookruimte Gemeente Amsterdam

Rookruimte Heineken

Rookruimte Hilton

Rookruimte Bibelot

Rookruimte LWL

GGZ Rookruimte

Bent u benieuwd hoe vorige opdrachtgevers onze rookruimtes en onze luchtreiniging in deze rookruimtes hebben ervaren? Lees hier een aantal recensies van onze opdrachtgevers.

Vrijblijvend contact met AXP?