Schone lucht in uw organisatie is onze zorg

oplossingen voor al uw rook-, geur, virus- en stofproblemen

Snel naar: product

Pak luchtvervuiling direct aan met een luchtreiniger tegen fijnstof

Dat een luchtreiniger fijnstof uit de lucht haalt is wetenschappelijk bewezen. Het is een effectieve methode omdat het schadelijke fijnstofdeeltjes uit de lucht haalt en verwijdert. Het is belangrijk dat je je huis of werkplaats beschermt tegen schadelijke stofdeeltjes. Het inademen van ultra fijnstof leidt namelijk vaak tot gezondheidsklachten. Vooral mensen met een huisstofallergie zijn vatbaar. Gelukkig is een goede luchtreiniger tegen fijnstof de oplossing.

Hoe haalt een luchtreiniger fijnstof uit de lucht?

Een luchtreiniger tegen fijnstof werkt met een HEPA filter. Een HEPA filter is eigenlijk simpel gezegd een zeef. Een zeef die bestaat uit karton en glasvezels. Deze attributen zorgen niet alleen dat de lucht maximaal wordt gezuiverd. Ook ultrafijnstof wordt effectief aangepakt. Bovendien worden zelfs de allerkleinste fijnstofdeeltjes weggenomen. Een luchtreiniger tegen fijnstof zuivert je lucht voor bijna 100%. Alles overziend zorgt het ervoor dat een luchtreiniger fijnstof effectief uit de lucht haalt.

Welke fijnstof luchtreiniger is de beste koop?

Als je op zoek bent naar een effectieve fijnstof luchtreiniger, dan is de EDC650 de beste keuze. Deze luchtzuiveraar heeft een filtereffectiviteit van 99,99%. Hierdoor worden alle schadelijke stoffen, waaronder fijnstof, uit de lucht gehaald. Daarnaast is deze reiniger geruisarm en is het energieverbruik laag.

 

luchtreinger tegen fijnstof

De EDC650 is de beste luchtreiniger tegen fijnstof op de markt

De belangrijkste voordelen van een luchtreiniger tegen fijnstof

Met behulp van een luchtreiniger fijnstof uit de lucht halen. Dat is zowel voor thuis als op de werkplek van groot belang. Zo voorkom je onder andere uitval van personeel. Bovendien zorgt een fijnstof luchtreiniger voor een betere continuïteit van je bedrijfsvoering. Ook in de thuisomgeving wil je je prettig en gezond voelen. Je gaat tenslotte voor maximaal woonplezier.

Wat is fijnstof?

Fijnstof bestaat uit hele kleine zwevende stofdeeltjes in de lucht. Deze deeltjes zijn zo klein (kleiner dan 1 micrometer) dat ze voor het oog nauwelijks waarneembaar zijn. De Europese wetgeving schrijft voor dat er een zeer beperkte hoeveelheid ultrafijnstof in de lucht toegestaan mag zijn. Echter wordt deze maximale toegestane hoeveelheid in Nederland regelmatig overschreden. Met name op industriële werkplekken is dit vaak het geval. Omdat hier veel verbrandingsprocessen gaande zijn.

Het is daarom belangrijk om als ondernemer je werkplek te beschermen tegen fijnstof. Omdat je anders het risico loopt op boetes. De arbo controleert regelmatig en het is daarom belangrijk om aan de eisen te voldoen. Wanneer je een goede luchtreiniger gebruikt voldoe je aan de eisen.

Gezondheidsgevaren fijnstof

Het inademen van fijnstof is schadelijk voor je gezondheid. Het dringt namelijk zeer diep door in je longen. Veelgehoorde klachten die optreden na het inademen van ultrafijnstof zijn: hoesten, benauwdheid en andere ademhalingsproblemen. Daarnaast zorgt fijnstof volgens de Hartstichting voor verhoging van de bloeddruk en een hogere kans op een hartinfarct. Gelukkig verkleint het risico op deze nare klachten door het gebruiken van een goede luchtreiniger.

Levering en installatie luchtreiniger of stofafzuiger

Wanneer je bij ons een luchtzuiveraar koopt, dan zorgen wij voor een vlotte en veilige levering. Ook is het mogelijk om de installatie en montage van de luchtzuiveraar aan ons uit te besteden. Verder zorgen wij voor de plaatsing van de luchtreiniger op de meest geschikte plek in je ruimte. Bovendien geven we je graag ter plekke advies over het gebruik. Evenals de toepassingen.

Je mag ons gerust raadplegen voor advies. Net als ons benaderen voor vragen. Zoals bijvoorbeeld welke luchtzuiveraar nu het beste past bij jouw locatie. Kortom gezegd staan wij voor vlotte en veilige levering en zijn wij benaderbaar voor iedereen die vragen heeft of advies wilt.

Buiten deze tips hebben we nog andere luchtzuiveraars en luchtverversers voor jouw kantoor of bedrijf. Bekijk rustig ons aanbod. En kies de ideale luchtzuiveraar voor jouw situatie.

Zie hieronder een aantal van onze vorige opdrachtgevers voor rookruimtes en rookafzuiging!

Rookruimte Gemeente Amsterdam

Rookruimte Heineken

Rookruimte Hilton

Rookruimte Bibelot

Rookruimte LWL

GGZ Rookruimte

>Ben je benieuwd hoe vorige opdrachtgevers onze rookruimtes en onze luchtreiniging in deze rookruimtes hebben ervaren? Lees hier een aantal recensies van onze opdrachtgevers.

Behoefte aan advies of meer informatie?

Bekijk onze productpagina met luchtreinigers of lees in ons uitgebreide advies meer over de luchtreiniger. Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 6464028. Of ga direct naar ons aanbod luchtreinigers:

Luchtreiniger fijnstof

Luchtreiniger met verdringingstechniek

volg ons

    Vrijblijvend contact met AXP?