Schone lucht in uw organisatie is onze zorg
oplossingen voor al uw rook-, geur-, virus- en stofproblemen

De beste luchtreiniger koop je bij Extreme Air Products

“Met onze luchtreinigers houden wij uw lucht fijnstof- en virusvrij”

De luchtreinigers van Extreme Air Products zijn in staat om alle vervuilingen uit de lucht te verwijderen en dragen daardoor significant bij aan een gezondere leefomgeving. Mede dankzij de unieke filtratie- en circulatietechniek rekenen onze luchtreinigers genadeloos af met fijnstof, pollen, bacteriën en virussen (zoals het coronavirus).

Onze wereldwijd gepatenteerde luchtreinigingsapparaten worden gebruikt in kantoren, praktijkruimten, fitnesscentra, hotels, ziekenhuizen en ook bij u thuis.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of als je vragen hebt over onze luchtreinigers, luchtfilters of andere producten. Bel: +31 20 646 4028.

EA15 luchtreiniger

– max ruimte 32m2
– fijnstof, pollen, virus
– ionisatie filtertechniek Lees meer

EA30 luchtreiniger

– max ruimte 60m2
– fijnstof, virus, pollen, rook,
– voc’s, geuren en gassen
– ionisatie filtertechniek
Lees meer

EA30FC Luchtreiniger

– max ruimte 60m2
– fijnstof, virus, pollen, rook,
– voc’s, geuren en gassen
– ionisatie filtertechniek
Lees meer

EA90 luchtreiniger

– max ruimte 160m2
– fijnstof, virus, pollen, rook,
– voc’s, geuren en gassen
– ionisatie filtertechniek
Lees meer

EA500 plafond luchtreiniger

– max ruimte 275m2
– fijnstof, pollen, rook
– Ultrapleat filtertechniek Lees meer

EDC650 Luchtreiniger

– max ruimte 100m2
– fijnstof, pollen, rook,
– voc’s, geuren en gassen
– HEPA filtertechniek
Lees meer

EDC650 UV-C luchtreiniger

– max ruimte 100m2
– fijnstof, virus, pollen, rook,
– voc’s, geuren en gassen
– HEPA filtertechniek met UV-C
Lees meer

EAS1300 luchtreiniger

– max ruimte 200m2
– fijnstof, pollen, rook,
– voc’s, geuren en gassen
– HEPA filtertechniek
Lees meer

EAS1300 UV-C luchtreiniger

– max ruimte 200m2
– fijnstof, virus pollen, rook,
– voc’s, geuren en gassen
– HEPA filtertechniek met UV-C Lees meer

Bent u op zoek naar een luchtreiniger bij u thuis, op kantoor, in de sportschool of in de praktijk?

De luchtreinigers van Extreme Air Products bieden de perfecte oplossing voor al uw stof-, geur- en virusproblemen. Om de perfecte oplossing te bieden voor uw situatie bieden wij luchtreinigers aan die gebruikt worden voor zowel grote ruimtes als kleinere kamers. Elke luchtzuiveraar is gepatenteerd en wordt in Nederland en Zweden geproduceerd.

We geven u graag vrijblijvend advies bij vragen over onze diensten en producten. Kijk rond in ons aanbod van luchtreinigers met of zonder ionisator, luchtfilters en andere producten. Bel +31 20 646 4028.

Voor grotere ruimtes:

EDC650: Meest effectieve fijnstof verwijderaar voor kantoren, scholen en zorginstellingen

De EDC650 is de meest efficiënte fijnstof luchtreiniger op de markt en ideaal voor kantoren, scholen en zorginstellingen. De unieke circulatie en filtertechniek zorgt voor ongeëvenaard hoge prestaties. Het onafhankelijke onderzoeksbureau TNO testte de techniek. Hieruit kwam naar voren dat de techniek van de EDC650 fijnstof in iedere ruimte verwijdert met een effectiviteit van 99,99% (!). Perfect voor kantoren, scholen en zorginstellingen vanwege zijn hoge capaciteit, stilte en levensduur.

EDC650 UV-C: De beste oplossing tegen virussen en bacteriën in de lucht

De EDC650 UV-C luchtreiniger is geschikt voor het verwijderen van virussen (zoals corona) en bacteriën uit de lucht. Dit doet hij met behulp van UV-C lampen. In een tijd waar het coronavirus veel mensen ziek maakt is bescherming tegen het virus gewenst. De EDC650 UV-C is een goed hulpmiddel om het risico op een besmetting kleiner te maken.

EAS1300: Fijnstof snel en effectief verwijderen in industriële- en rookruimtes

De EAS1300 is het meest krachtige stand alone recirculatiesysteem op de markt en reinigt de lucht in uw grote ruimte of rookruimte. Dit product heeft een wereldwijd patent en staat bekend om zijn hoogwaardige filtratie en luchtverdringingstechniek. De stof- en rookafzuiging voor industriële ruimtes en rookruimtes is uitgebreid getest door het onderzoeksbureau TNO. Uit deze testen is gebleken dat de blootstelling aan schadelijke stoffen zoals fijnstof afneemt met 99%!

EAS1300 UV-C: Virussen onschadelijk maken in industriële- en rookruimtes

De EAS1300 UV-C is de nieuwste ontwikkeling van Extreme Air Products. Hij is ontwikkeld volgens een uniek en gepatenteerd concept. Een ongeëvenaarde combinatie tussen hoog niveau luchtfiltratie en zogeheten luchtverdringstechniek levert buitengewoon hoge prestaties. Het UV-C filter van de EAS1300 maakt virussen onschadelijk voor ze het HEPA-filter betreden. In het filter worden de virusdeeltjes definitief uit de lucht verwijdert.

EA90: De beste luchtreiniger tegen virussen en bacteriën

De EA90 is een krachtige luchtreiniger gespecialiseerd in het verwijderen van virussen in grote ruimtes. Dit doet hij met een zeer effectief filter en ionisatie vóór het filter. Hierdoor worden bacteriën en virussen die in het filter worden opgevangen ook daadwerkelijk onschadelijk gemaakt. De EA90 luchtreiniger is AHAM gecertificeerd.

EA500: Luchtreiniger voor horeca en andere grote ruimtes

De EA500 luchtreiniger kan aan het plafond of aan de wand worden gemonteerd en biedt een effectieve, krachtige oplossing voor het reinigen van de lucht in verschillende ruimtes. Het is de voordeligste plafond luchtreiniger op de markt en heeft een gigantische capaciteit van 1500 m3 per uur. We leveren deze Ferrari onder de luchtreinigers aan café’s, restaurants, maar ook aan kantoren, huisarts- en tandartspraktijken. De luchtreiniger neemt weinig ruimte in beslag en neemt al uw rook- en stofproblemen weg. Een ideale luchtververser dus.

Voor kleinere ruimtes:

EA30: Voor fijnstof- en virusproblemen in kleinere ruimtes en kamers

De EA30 luchtreiniger is stil, energiezuinig en binnen de kleinere luchtreinigingsapparaten de beste keuze in het bestrijden van virussen en fijnstof. Het toestel maakt gebruik van een Active ION Hepa filter met ionisatie voor het filter. Optioneel is er tevens een actief koolfilter leverbaar. Ideaal voor kleine kantoren, huiskamers, hotelkamers, praktijkruimtes of voor bij u thuis als u een krachtige oplossing zoekt.

Zijn slimme broer EA30FC is dezelfde luchtreiniger maar met unieke Filter Check technologie. Dit detecteert de dichtheid en kleur van het filter door middel van een laserstraal. Deze twee parameters worden gebruikt om te bepalen of het Active ION HEPA-filter nog voldoende capaciteit heeft of dat het vervangen moet worden. Het grote voordeel van Filter Check-technologie is dat het de continuïteit van het filter waarborgt.

EA15: Voor fijnstof- en virusproblemen in huiskamers en slaapkamers

De EA15 is het kleinere zusje van de EA30 luchtreiniger. Dit zeer fraai vormgegeven toestel kan aan de wand worden gemonteerd. Zeer geschikt voor uw woonkamer of slaapkamer. Ook uw persoonlijke omgeving verdient immers de beste luchtververser. De EA15 werkt eveneens met Active ION HEPA en ionisatie voor het filter, waardoor hij virussen en fijnstof effectief bestrijdt.