Schone lucht in uw organisatie is onze zorg

oplossingen voor al uw rook-, geur-, virus- en stofproblemen

Snel naar: product

Luchtreiniger voor een bedrijf, welke heb ik nodig als ondernemer?

Een luchtreiniger voor een bedrijf is essentieel om een gezonde werkplek met schone lucht te realiseren. Het is immers zaak dat je personeel prettig en efficiënt kan werken. Volgens het bekende inspectiebedrijf KIWA neemt de arbeidsproductiviteit met 5 tot 15% toe als het binnenklimaat goed is.

De luchtreiniging voor je bedrijf is dus geen kostenpost, maar een slimme investering om het rendement op de werkvloer te vergroten. Een professionele luchtreiniger kan helpen dat rendement te verhogen.

Wat doet een luchtreiniger?

Een luchtreiniger voor een bedrijf helpt bij het verwijderen van schadelijke stoffen in de lucht. Denk hierbij aan fijnstof, uitlaatgassen en pollen. Ook nare geurtjes, bacteriën en virussen zijn verleden tijd bij het gebruik van een luchtreiniger.

 

luchtreinger voor bedrijf

De luchtreiniger EA30 is ideaal voor bedrijven.

Wat zijn de voordelen van een luchtreiniger voor een bedrijf?

Waarom zou je als ondernemer een luchtreiniger voor je bedrijf kopen? De volgende situaties geven je een duidelijk beeld waarom goede luchtverversing binnen je bedrijf van groot belang is.

1) Voorkom klachten van personeel en verhoog de productiviteit
Een benauwde, muffe ruimte leidt tot klachten en gezondheidsproblemen van je werknemers. Denk daarbij aan hoofdpijn of benauwdheid. Ook stimuleert het ziekteverzuim. Een muffe geur binnen je bedrijf is daarnaast niet bevorderend voor de productiviteit van je werknemers. Een luchtreiniger voor professioneel gebruik voorkomt een slechte luchtkwaliteit binnen je bedrijf. Bovendien vergroot het aanzienlijk de productiviteit van je medewerkers.

2) Een schone lucht is het pronkstuk van je bedrijf
Heb je regelmatig gasten of klanten over de vloer? Als ze binnenlopen in een benauwde of muffe omgeving dan wordt dat niet gewaardeerd. Ook een sollicitant zal zich niet uitgenodigd voelen. Met een krachtige luchtreiniger voor je bedrijf zorg je ervoor dat de kennismaking met je organisatie een goede herinnering oplevert.

 

luchtreiniger voor een bedrijf
Een goede zuiveraar voor bedrijven zorgt voor een prettige werkomgeving.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een luchtreiniger?

Het is belangrijk om op een rijtje te zetten wat voor soort luchtreiniger je zoekt. Wil je bijvoorbeeld een efficiënte luchtreiniger voor je bedrijf? Of zoek je misschien wel speciaal een luchtreinigingstoestel voor je rookkamer? Grootte is ook een bepalende factor. Een luchtreiniger met hoge capaciteit is voor een grote ruimte bijvoorbeeld sterk aan te raden. Een paar tips om de juiste keuze te maken.

1) Voor grote bedrijfsruimtes:
Door het flinke oppervlak hebben grote bedrijfsruimtes behoefte aan een reiniger die alle hoeken en gaten van de ruimte beschermen tegen schadelijke stofdeeltjes. De EA30 van AXP is daarvoor dan ideaal. Dit toestel heeft een enorme capaciteit. En bedekt snel al het oppervlak in grote ruimtes. Dit doet het toestel met een uniek gepatenteerde filtertechniek. Evenals de efficiënte Active-Ion-HEPA filtertechniek. Niet alleen bij grote bedrijfsruimtes, maar ook op publieke plekken zoals restaurants, hotels en cafés wordt deze krachtpatser vaak ingezet.

2) Voor rookruimtes:
Veelgehoorde klachten over rookruimtes zijn dat deze stank afgeven. Ook kunnen ze overlast veroorzaken bij niet rokende gasten. Het is dus belangrijk dat deze rookruimtes schoon blijven en geen overlast veroorzaken. De EAS1300 van AXP is ideaal om je rookkamer schoon te houden. Deze reiniger staat bekend om zijn hoogwaardige filtratie. Dat moet ook wel, want rooklucht is erg vasthoudend. Bij gebruik van de EAS1300 neemt de blootstelling aan schadelijke stoffen bovendien met bijna 100% af. Samenvattend is de EAS1300 een uitstekende keuze om je rookruimte gezond en fris te houden.

Zie hieronder een aantal vorige opdrachtgevers van AXP:

Rookruimte Gemeente Amsterdam

Rookruimte Heineken

Rookruimte Hilton

Rookruimte Bibelot

Rookruimte LWL

GGZ Rookruimte

Ben je benieuwd hoe deze vorige opdrachtgevers de oplossingen van AXP hebben ervaren? Lees hier dan een aantal recensies van deze opdrachtgevers.

Behoefte aan advies of meer informatie?

Bekijk onze productpagina met luchtreinigers of lees in ons uitgebreide advies meer over de luchtreiniger. Heb je verdere vragen of wil je een vrijblijvend advies? Bel +31 20 646 4028. Of ga direct naar het luchtreiniger aanbod.:

    Vrijblijvend contact met AXP?