Schone lucht in uw organisatie is onze zorg
oplossingen voor al uw rook-, geur- en stofproblemen.

Snel naar: product

Luchtreiniger voor een bedrijf, welke heb ik nodig als ondernemer?

Een luchtreiniger voor een bedrijf is essentieel om een gezonde werkplek met schone lucht te realiseren. Het is immers zaak dat je personeel prettig en efficiënt kan werken. Volgens het bekende inspectiebedrijf KIWA neemt de arbeidsproductiviteit met 5 tot 15% toe bij een goed binnenklimaat.

De luchtreiniging van je bedrijf is dus geen kostenpost, maar een slimme investering om het rendement op de werkvloer te vergroten. Een professionele luchtreiniger kan helpen dat rendement te verhogen.

Wat doet een luchtreiniger?

Een luchtreiniger voor een bedrijf helpt bij het verwijderen van schadelijke stoffen in de lucht. Denk hierbij aan fijnstof, sigarettenrook en pollen. Ook nare geurtjes, bacteriën en virussen worden verwijderd bij het gebruik van een luchtzuiveraar.

EA500 luchtreiniger

De EA500 is bijvoorbeeld een goede luchtreiniger voor bedrijven.

Wat zijn de voordelen van een luchtreiniger voor een bedrijf?

Waarom zou u als ondernemer een luchtreiniger voor uw bedrijf kopen? De volgende situaties geven u een duidelijk beeld waarom goede luchtverversing binnen uw bedrijf van groot belang is.

1) Voorkom klachten van personeel en verhoog de productiviteit:

Een benauwde, rokerige of muffe ruimte kan leiden tot klachten en gezondheidsproblemen van uw werknemers. Denk hierbij aan hoofdpijn of benauwdheid. Ook kan het ziekteverzuim stimuleren. Een muffe geur binnen uw bedrijf is daarnaast niet bevorderend voor de productiviteit van werknemers. Een luchtreiniger voor professioneel gebruik voorkomt een slechte luchtkwaliteit binnen uw bedrijf. Bovendien vergroot het de productiviteit van uw medewerkers aanzienlijk.

2) Een schone lucht is het pronkstuk van uw bedrijf:

Heeft u regelmatig gasten of klanten over de vloer? Als ze binnenlopen in een benauwde of muffe omgeving dan wordt dat niet gewaardeerd. Ook een sollicitant zal zich niet uitgenodigd voelen. Met een krachtige luchtreiniger voor uw bedrijf zorgt u ervoor dat de kennismaking met uw organisatie een goede herinnering oplevert.

luchtreiniger voor een bedrijf

Een goede zuiveraar voor bedrijven zorgt voor een prettige werkomgeving.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een luchtreiniger?

Het is belangrijk om op een rijtje te zetten wat voor soort zuiveraar u zoekt. Wilt u bijvoorbeeld een efficiënte luchtreiniger voor uw bedrijf? Of zoekt u misschien wel speciaal een luchtreinigingstoestel voor uw rookkamer? Grootte is ook een bepalende factor. Een luchtreiniger met hoge capaciteit is voor een grote ruimte bijvoorbeeld sterk aan te raden. Een paar tips aan u om de juiste keuze te maken.

1) Voor grote bedrijfsruimtes:

Door het flinke oppervlak hebben grote bedrijfsruimtes behoefte aan een reiniger die alle hoeken en gaten van de ruimte beschermen tegen schadelijke stofdeeltjes. De EA500 luchtververser is daarvoor dan ideaal. Dit toestel heeft een enorme capaciteit. En bedekt snel al het oppervlak in grote ruimtes. Dit doet het toestel door middel van mengventilatie. Evenals de efficiënte Ultra-Pleat filtertechniek. Niet alleen bij grote bedrijfsruimtes, maar ook op publieke plekken zoals restaurants, hotels en cafés wordt deze powerhouse vaak ingezet.

2) Voor rookruimtes:

Veelgehoorde klachten over rookruimtes zijn dat deze stank afgeven. Ook kunnen ze overlast veroorzaken bij niet rokende gasten. Het is dus belangrijk dat deze rookruimtes schoon blijven en geen overlast veroorzaken. De EAS1300 is ideaal om uw rookkamer schoon te houden. Deze reiniger staat bekend om zijn hoogwaardige filtratie. Dat moet ook wel, want rooklucht is erg vasthoudend. Bij gebruik van de EAS1300 neemt de blootstelling aan schadelijke stoffen bovendien met bijna 100% af. Samenvattend is de EAS1300 een uitstekende keuze om uw rookruimte gezond en fris te houden.

Zie hieronder een aantal vorige opdrachtgevers van Extreme Air Products:

Rookruimte Gemeente Amsterdam

Rookruimte Heineken

Rookruimte Hilton

Rookruimte Bibelot

Rookruimte LWL

GGZ Rookruimte

Bent u benieuwd hoe deze vorige opdrachtgevers de oplossingen van Extreme Air Products hebben ervaren? Lees hier dan een aantal recensies van deze opdrachtgevers.

Behoefte aan advies of meer informatie?

Bekijk onze productpagina met luchtreinigers of lees in ons uitgebreide advies meer over de luchtreiniger. Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 6464028. Of ga direct naar ons aanbod luchtreinigers:

Vrijblijvend contact met AXP?