Schone lucht in uw organisatie is onze zorg
oplossingen voor al uw rook-, geur-, virus- en stofproblemen

Rookreinigers, Rookruimtes en Rookcabines

“Rookcabine in uw organisatie: een fraaie, efficiënte en geurloze oplossing”

Wij zijn de specialist voor rookcabines, we leveren ze als vrijstaande abri’s, op maat gemaakt in uw gebouw maar ook mobiele varianten behoren tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of als je vragen hebt over onze rookcabines, bel +31 20 646 4028.

Mobiele rookcabine

We leveren rookcabines die speciaal zijn ontwikkeld voor locaties waar u onze producten flexibel wilt kunnen inzetten. De snelflix rookcabine kan binnen anderhalf uur worden gemonteerd of gedemonteerd. Lees meer

Vrijstaande rookcabine

U bent bij ons aan het juiste adres om een vrijstaande rookcabine te laten maken. Een geheel verzorgde rookcabine met vier wanden en een dak. Leverbaar in alle soorten en maten. We kunnen elegante en robuuste rookcabines bouwen voorzien van een schuif- of draaideur. Lees meer

Rookcabine op maat

Rookcabines op maat laten maken. Reukvrij en flexibel. Voordelig in onderhoud. Lees meer

Rookcabine laten maken door Extreme Air Products

Extreme Air Products onderscheidt zich door rookcabines op maat gemaakt aan te bieden. Samen met onze deskundige adviseurs maakt u de keuze hoe groot de cabine moet worden, waar deze binnen of buiten uw gebouw wordt geplaatst en welke materialen worden gebruikt.

Vele organisaties uit uiteenlopende doelgroepen genoten van de voordelen van onze rookcabines. Wij hebben onder andere rookcabines geplaatst in casino’s, verpleeghuizen, ziekenhuizen, gemeentehuizen en kantoren.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of als je vragen hebt over onze producten of diensten. Bel +31 20 646 40 28.

Reukvrij en flexibel

Met een cabine van Extreme Air Products creëert u een reukvrij en fraaie oplossing om het roken inpandig te faciliteren. Uw wensen staan voor ons centraal. Flexibiliteit en maatwerk is dan ook het uitgangspunt. U bepaalt de afmetingen van de rookcabine, het materiaal dat we gebruiken om de rookcabine te produceren en de keuze van de luchtbehandeling.

Uiteenlopende mogelijkheden

Extreme Air Products produceert drie verschillende type rookcabines die in elke gewenste maatvoering kunnen worden geleverd.

  • Vrijstaande cabines
  • Mobiele rookcabines
  • Rookcabine op maat

We kunnen vrijstaande cabines leveren in de vorm van een volledig ingerichte abri met vier wanden en een dak. Ook produceren wij mobiele rookcabines die makkelijk kunnen worden ge(de)monteerde en verplaatsbaar zijn binnen uw organisatie. Tenslotte onderscheiden wij ons met de maatwerkoplossingen. We bouwen in dat geval een rookcabine tegen (een) bestaande wand(en) en/of plafonds aan.

Voordelig in onderhoud

We leveren onze rookcabines aan zeer uiteenlopende doelgroepen. U hoeft bij ons geen dure lease- en onderhoudstarieven te verwachten. Wij maken een rookcabine naar uw wens en zijn qua onderhoud de meest voordelige aanbieder in de markt.

Rookcabines met de luchtreiniger EAS1300

Het verwijderen van rooklucht in uw rookruimte of cabine is mogelijk dankzij de luchtreiniger EAS1300. De niet-roker zal geen enkele overlast of klacht hebben van de rookcabine. Neem vooral een kijkje in onze vorige projecten.