Schone lucht in uw organisatie is onze zorg

oplossingen voor al uw rook-, geur-, virus- en stofproblemen

Snel naar: productaanbod

Rookruimte en rookafzuiging

Extreme Air Products is de specialist als het gaat om het maken van inpandige rookruimtes en rookafzuiging. We hebben zeer veel ervaring in elk denkbare sector: poppodia, gemeentehuizen, psychiatrie, kantoren, casino’s, vliegvelden, hotels, ziekenhuizen, café’s.

Gratis offerte op maat voor rookruimte met of zonder rookafzuiging

We kennen uw situatie en zorgen er voor dat uw rookbeleid zonder enige vorm van overlast kan worden uitgevoerd.

Op zoek naar alleen een rookafzuiging voor een (rook)ruimte?

Bekijk dan onze professionele luchtreinigers voor rookruimtes, in de horeca, kantoor of bij u thuis. Geen geur en rook overlast meer!

Rookruimte laten maken door Extreme Air Products

Extreme Air Products levert maatwerk en biedt een aantal standaardmaten aan in haar assortiment van rookruimtes.

Geen peperdure lease- en onderhoudstarieven voor onze rookruimtes

Natuurlijk moeten de ruimtes ook worden geventileerd conform het bouwbesluit, om voldoende zuurstof in de ruimte te laten en vocht en warmte af te voeren. Een goede ventilatie in uw rookruimte is dus van groot belang. Als de lucht zeer goed word gezuiverd, volstaat minimale ventilatie.

Dat betekent geen grote ventilatoren, geen tocht en een zeer beperkt energiegebruik!

Een duurzaam product in uw rookruimte dus! De EAS 1300 rookafzuiging is goed voor de gebruiker van de ruimte, maar ook voor het milieu en de portemonnee van de eigenaar.

 

Rookafzuiging geschikt voor iedere rookruimte!

Extreme Air Products heeft in opdracht van een tabaksfabrikant een gepatenteerd systeem ontwikkeld om de lucht in uw rookruimte zuiver te maken en te houden.

Voor het eerst wordt de innovatieve techniek luchtverdringing toegepast in een luchtreiniger!

De EAS 1300 luchtreiniger voorziet zelfs de meest vervuilde rookruimte van een aangename luchtkwaliteit zonder geuroverlast. AXP geeft haar klanten dan ook 100% tevredenheidsgarantie.

Uitstekende luchtkwaliteit: geen geuroverlast

De EAS 1300 luchtreiniger laat schone lucht op vloerhoogte de ruimte in, die de opstijgende lucht verdringt en verder omhoog dwingt.

Deze vuile lucht wordt aan de bovenkant van de EAS 1300 aangezogen en door een zeer effectief HEPA- en actief koolfilter gezuiverd, om vervolgens als schone lucht op vloerniveau weer te worden losgelaten.

Op deze manier ontstaat onmerkbaar een kringloop met als resultaat een aangenaam verblijfklimaat en een uitstekende luchtkwaliteit in de rookruimte..

Een aantal van onze opdrachtgevers op een rij

Zie hieronder een aantal van onze vorige opdrachtgevers voor rookruimtes en rookafzuiging!

Rookruimte Gemeente Amsterdam

Rookruimte Heineken

Rookruimte Hilton

Rookruimte Bibelot

Rookruimte LWL


Bent u benieuwd hoe vorige opdrachtgevers onze rookruimtes en onze luchtreiniging in deze rookruimtes hebben ervaren? Lees hier een aantal recensies van onze opdrachtgevers.

    Vrijblijvend contact met AXP?