Schone lucht in uw organisatie is onze zorg

oplossingen voor al uw rook-, geur-, virus- en stofproblemen

Snel naar: product

Rookafzuiging

Een effectieve rookafzuiging uitzoeken is niet zo eenvoudig als wordt gedacht. Op deze pagina leggen wij u uitgebreid uit hoe ons gepatenteerde afzuigingssysteem werkt. Wilt u liever opgebeld worden om vrijblijvend te bespreken welke oplossing wij kunnen bieden voor uw rook, stof of geurprobleem? Vul dan ons contactformulier in en dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 Onze luchtreinigers

1. Techniek achter onze Rookafzuiging

Extreme Air Products is de specialist in de betere rookafzuigingssystemen. Onze rookluchtreinigers maken we in Nederland, terwijl onze opdrachtgevers zich verspreiden over de hele wereld. Dit geeft ons de mogelijkheid om kwaliteit in onze rookafzuigers te blijven garanderen.

Unieke rookafzuiging

De techniek achter onze unieke rookafzuiging is eigenlijk heel simpel. Door mee te werken met de natuur  zorgen wij ervoor dat iedere rookruimte volledig gezuiverd kan worden. Onze rookafzuiger werkt namelijk door middel van een unieke en gepatenteerde combinatie van luchtverdringing en filtratie. Schone lucht wordt vanuit het onderste gedeelte van de rookafzuiging de ruimte ingeblazen. De rooklucht wordt hierdoor naar boven gedrukt. Tot slot wordt deze ongezuiverde lucht vanuit het bovenste gedeelte van de ruimte de luchtreiniger ingezogen. De nare geurtjes, stofdeeltjes en rook wordt in de luchtreiniger gefilterd. Deze manier van filteren is niet alleen zeer effectief, maar ook nog eens duurzaam.

 Onze gepatenteerde Rookafzuiging

Rookafzuiging Rookruimte

2. Filters in onze Rookafzuiging

De vervuilde lucht wordt zeer efficiënt gereinigd dankzij 3 filters in onze rookafzuiging. Uit testen van TNO is gebleken dat de blootstelling aan schadelijke stoffen maar liefst met 99% afneemt bij de inzet van onze luchtreiniger.

Pre Filter Rookafzuiging

pre-filter Rookafzuiging

De vervuilde lucht wordt bovenin het apparaat aangezogen en als eerste worden de grove deeltjes gefilterd door een prefilter.

Combifilter Rookafzuiging

Combi-filter rookafzuiging

Daarna vindt filtratie plaats d.m.v. een hoogrendementsfilter dat ervoor zorgt dat schadelijke tabakdeeltjes worden verwijderd.

Actief koolfilter Rookafzuiging

Actief-koolfilter Rookafzuiging

Tot slot wordt door het actief koolstoffilter afgerekend met alle nare geurtjes in de lucht. De schone lucht wordt vervolgens onderaan het apparaat de ruimte in gebracht.

3. Behoefte aan advies of meer informatie?

Bekijk onze productpagina met luchtreinigers of lees in ons uitgebreide advies meer over de luchtreiniger. Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 6464028. Of ga direct naar ons aanbod luchtreinigers:

    Vrijblijvend contact met AXP?