Schone lucht in uw organisatie is onze zorg
oplossingen voor al uw rook-, geur-, virus- en stofproblemen

Opdrachtgevers

Bekijk hier een selectie van onze opdrachtgevers en een aantal reviews.

“Wij zijn erg tevreden met de luchtreiniging van Extreme Air Products. De lucht in onze rookruimtes wordt uitstekend schoon gehouden en ook om de rookruimtes heen hebben wij geen enkele last van rooklucht of stank.”

Gemeente Amsterdam

“Dankzij de expertise van Extreme Air Products hebben wij een schone rookruimte voor onze medewerkers. Ook in de aangrenzende ruimtes hebben wij geen last van stank of rook”

Okura hotel Amsterdam

In het centrum van Amsterdam bevindt zich het hoofdkantoor van de Raad van Bestuur van Heineken International. Heineken wil geen slecht imago door haar rokende personeel voor de deur te zetten en bovendien geen beveiligingsplek door het onnodig in- en uitlopen van de rokers. Maar als er dan binnen wordt gerookt, mag dit geen overlast veroorzaken voor de niet-rokers. De sterke EAS1300 luchtreiniger zorgt ervoor dat de rookruimte schoon is en geen overlast veroorzaakt. Het staat niet blauw en het wordt niet geel, een fantastisch resultaat!

Heineken

Zowel het internationaal befaamde Hilton Hotel in Amsterdam als het in 2010 geopende Hilton Den Haag zijn voorzien van schone rookruimtes. In deze tophotels heeft Extreme Air Products rookruimtes voor zowel personeel als voor gasten verzorgd. Het extreem hoge service niveau van deze internationale hotelketen vinden we terug in de aangename luchtkwaliteit van de rookruimtes. Geen stank of vieze muren, en geen overlast voor de niet rokende gasten!

Hilton Hotel

“Een rookcabine op maat laten maken! Geen stankoverlast, en het ziet er ook nog eens goed uit. Werkproductiviteit is zelfs verhoogd.”

Michael Lück- LWL Klinik Hemer

“Wij zijn zeer tevreden met de EAS 1300 luchtreinigers. Dankzij Extreme Air Products zijn onze rookruimtes alle vijf schoon en kan er zonder problemen gerookt worden.”

David van Wijngaarden – Bibelot

Sinds Extreme Air Products onze heroïnegebruikersruimtes verzorgt zijn deze enorm verbeterd. Met ons oude systeem gingen onze medewerkers vaak met hoofdpijn en andere klachten naar huis. Dankzij het gebruiksvriendelijke systeem van Extreme Air Products kunnen zij nu hun werk doen in schone, gezonde lucht.

Joost Daniels – Novadic Kentron

“Wij zijn erg tevreden met de service van Extreme Air Products. Hun luchtreinigers doen hun werk zeer goed en zorgen voor een schone rookruimte voor onze patiënten.”

Dhr. Coltura – Kliniek Sint Jan Brussel