Schone lucht in uw organisatie is onze zorg

oplossingen voor al uw rook-, geur-, virus- en stofproblemen

Rookcabine binnen of buiten laten maken?

Wilt u een rookcabine of rookruimte laten maken om uw personeel, bezoekers of klanten de mogelijkheid te geven om te roken, zonder dat dit overlast geeft aan de niet-rokers?

 • Gratis offerte op maat voor rookcabine met of zonder rookafzuiging

Wij kunnen voor u een rookcabine binnen en buiten uw gebouw maken. Onze gepatenteerde luchtreiniging zorgt ervoor dat het rooklucht zo snel mogelijk verwijderd wordt. Geen afvoer naar buiten nodig!

 • Geen gele wanden, Geen rookoverlast, Energiezuinige oplossing

Wat zijn de prijzen voor het maken van een rookcabine?

Wij bouwen de rookcabines voor een scherpe prijs en produceren deze van high quality design materiaal. Zoals al onze producten, wordt ook uw rookcabine in Nederland gefabriceerd.

Geen peperdure lease- en onderhoudstarieven voor onze rookcabines

De onderhoudskosten van onze rookcabines zijn bij ons bovendien zeer voordeling en uniek in onze markt.

 • Bepaal samen de grootte van de rookruimte
 • Vrijstaand, op maat of mobiel?
 • Rookafzuiging van Extreme Air Products?
 • Gratis advies en offerte

Extreme Air Products levert maatwerk en biedt een aantal standaardmaten aan in haar assortiment van rookcabines. Wilt u een rookcabine binnen die naadloos aansluit op uw wensen? Alles is mogelijk!

Een optimaal resultaat voor elk budget

Samen met onze experts maakt u de keuze hoe groot de rookcabine moet worden, waar deze binnen of buiten uw gebouw wordt geplaatst en welke materialen worden gebruikt.

Ervaringen met onze rookruimtes en rookafzuigingen

Zie hieronder een aantal van onze vorige opdrachtgevers voor rookcabines en rookafzuiging!

Rookcabine Gemeente Amsterdam

Rookcabine Heineken

Rookcabine Hilton

Rookruimte Bibelot

Rookcabine LWL

GGZ Rookcabine

Bent u benieuwd hoe vorige opdrachtgevers onze rookcabines en onze luchtreiniging in deze rookruimtes hebben ervaren? Lees hier een aantal recensies van onze opdrachtgevers.

Informatie aangevraagd, wat nu?

Inventariseren behoefte voor rookcabine
Om een zorgvuldig vrijblijvend advies te geven zullen we eerst moeten inzoomen op uw situatie. De grootte en toepassing van een rookcabine binnen hangt af van bijvoorbeeld de hoeveelheid mensen in uw gebouw, aantal rokende mensen tijdens het piekmoment van de dag en de stijl van het gebouw.

Onze experts inschakelen
Als we een goed beeld hebben van uw situatie, zullen wij met onze experts binnen het bedrijf overleggen wat de precieze mogelijkheden zijn voor een binnen rookcabine in uw omgeving. Dit verschilt natuurlijk per situatie. Er zal een oplossing gegeven worden dat past bij uw stijl, industrie en doelgroep. Er zal een afweging gemaakt moeten worden in

 • Welke materialen er gebruikt moeten worden
 • Welke afmetingen ideaal zijn
 • Wat voor type rookcabine het beste past bij uw behoefte
 • Rookcabine aansluiten op evt. bestaande rookafzuiging?

Vrijblijvend advies & offerte
Tot slot zullen wij aan u een geheel vrijblijvende offerte en advies geven. Afhankelijk van de situatie laten wij uw rookcabine optioneel aansluiten op uw bestaande afzuiging, ook gefiltreerd uitblazen in de rookvrije omgeving behoort tot de mogelijkheden. Vanuit technisch oogpunt zijn onze oplossingen ongeëvenaard. Onze klanten zijn zeer tevreden met hun rookcabines. Meer weten over onze rookafzuiging?

  Vrijblijvend contact met AXP?