Schone lucht in uw organisatie is onze zorg
oplossingen voor al uw rook-, geur-, virus- en stofproblemen

Installatie

“Zorgvuldige installatie van onze producten voor een optimaal resultaat”

Veel van onze producten zijn stand alone en stekkerklaar. Dit betekent dat ze eenvoudig door uzelf of uw technische dienst te installeren zijn. Wilt u echter niet het wiel uitvinden, dan staan onze monteurs voor u klaar om de installatie van onze producten voor u uit te voeren. We kennen het klappen van de zweep. Of onze producten in een casino, een ziekenhuis of een ministerie moeten worden geleverd, we kennen uw situatie.

Gaat u verhuizen? Wij helpen u graag met het verplaatsen en opnieuw installeren van onze luchtreinigingsoplossingen en rookcabines. Om te zorgen dat uw luchtprobleem zo goed mogelijk wordt opgelost, zullen onze experts er voor zorgen dat onze oplossingen zo effectief mogelijk worden ingezet.

Voor de verbetering van de luchtkwaliteit in uw organisatie kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden, die alle schadelijke stoffen effectief verwijderen. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide servicemogelijkheden zorgen ervoor dat het verbeteren van de indoor air quality voor u geen zorg meer is.