Schone lucht in uw organisatie is onze zorg
oplossingen voor al uw rook-, geur-, virus- en stofproblemen

Geurbeleving in uw zakelijke omgeving. Hoe werkt het?

Specifieke geuren laten mensen producten en diensten intenser ervaren. Geurverspreiders worden in tal van situaties ingezet om ofwel geuren te neutraliseren, dan wel om geleidelijk een zeer aangename geur de ruimte in te sturen. Geur heeft een gigantische invloed, denk aan de prestaties van uw werknemers, stemming van uw gasten of klanten. Naast dat het een bezoek aangenamer maakt, blijkt uit onderzoek dat geur ook direct effect heeft op onze herinneringen. De geuroplossingen van Extreme Air Products zijn zeer divers.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of als je vragen hebt over onze geuroplossingen, bel +31 20 646 4028.

Neutraliser compact

Verwijdert lastige geuren in de meest compacte ruimtes Lees meer

Neutraliser light

Effectieve geurverwijdering met een gezonde geur Lees meer

Neutraliser

Geuroverlast eenvoudig en effectief aanpakken Lees meer

Superscent

Krachtige en multifunctionele diffuser voor geurneutralisatie en geurverspreiding Lees meer

Smartscent

De gemakkelijke en veelzijdige geurverspreider Lees meer

Scent Experience

Professionele geurverspreider voor scent marketing Lees meer

De Scent Experience is een geavanceerde geurmachine om ruimtes tot wel 800 m2 van elke gewenste geur te kunnen voorzien. Door de uitgebreide instellingsmogelijkheden en een ruime keuze aan geuren kunt u hiermee elke gewenste geurbeleving creëren.

Met de Smartscent is geurmarketing nu ook mogelijk voor kleinere praktijk- en groepsruimtes. Met kant-en-klare geurflacons en een schuifknop waarmee eenvoudig de intensiteit kan worden ingesteld is de Smartscent een makkelijke toepassing van geurbeleving.

Naast geurmarketing is het verwijderen van hinderlijke geuren ook essentieel voor een prettige werk- en leefomgeving. Met het gebruik van neutraliserende vullingen worden hinderlijke geurdeeltjes op moleculair niveau afgebroken.
De Superscent is de krachtige diffuser voor geurneutralisatie met daarbij ook nog de mogelijkheid voor geurverspreiding. De Superscent kan met een app worden aangestuurd en volledig naar behoefte worden ingesteld.
De Neutraliser is de no-nonsense toepassing geurneutralisatie. Geen toeters en bellen, wel effectief.
Voor het aanpakken van geurproblemen in kleine tot zeer kleine ruimtes zijn er dan nog de Neutraliser light en de Neutraliser compact.

Meer informatie over geuroplossingen? Interessant om te lezen:

Wat is geurmarketing? | Informatie over de geurmachine | Geurdiffuser advies