Schone lucht in uw organisatie is onze zorg

oplossingen voor al uw rook-, geur-, virus- en stofproblemen

Snel naar: advies en product

Luchtreiniging voor verbeterde luchtkwaliteit binnen

Meer dan 23.000 keer per dag ademen we in en uit. Bijna 80% van onze tijd besteden we binnen. Hoe schoner de lucht is die we inademen, hoe beter we ons voelen en hoe gezonder we zijn. De luchtkwaliteit op de werkvloer is helaas in veel situaties matig tot slecht. De aanwezigheid van fijnstof (lees meer over fijnstof en luchtwaliteit), pollen, allergenen en virussen is een voorspeller van ziekteverzuim. Kan luchtreiniging hierin behulpzaam zijn?

Helaas beseffen weinig mensen dat de luchtkwaliteit binnen vaak vervuild is en kan leiden tot allerlei gezondheidsklachten. (Bron: Longfonds)

 

Als de lucht goed gereinigd wordt, voelen we ons beter. Zijn we beter geconcentreerd. Presteren we beter. De arbeidsproductiviteit gaat omhoog en het ziekteverzuim daalt.

Laat luchtreiniging van AXP u helpen om de luchtkwaliteit binnen uw gebouw te optimaliseren. U bespaart hiermee in de zeer hoge kosten van ziekteverzuim en zorgt ervoor de uw werknemers zich beter voelen en met meer plezier naar hun werk gaan.

 

luchtreinger voor verbeterde luchtkwaliteit

 

Luchtreiniging, fijnstof, pollen en virussen

Verder is het door onder andere Covid-19 ook duidelijk geworden dat goede circulatie en filtratie van de binnenlucht met behulp van luchtreiniging essentieel is. Luchtreiniging is een vak apart en met name de circulatie daarvan is een hele studie. Luchtreinigings apparaten kunnen fantastische filters hebben. Maar als de circulatie er niet voor zorgt dat de vervuiling en virussen weer naar het filter worden gedreven heeft luchtreiniging helaas weinig effect. Het is inmiddels ook wel bekend dat concentraties CO2 en aerosolen (waar virussen zich aan hechten) uiteengedreven worden door goede luchtcirculatie.

Behoefte aan advies of meer informatie?

Bekijk onze productpagina met luchtreiniging of lees in ons uitgebreide advies meer over de luchtreiniger. Heeft u verdere vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Bel +31 20 646 4028. Of ga direct naar ons aanbod luchtreinigers:

    Vrijblijvend contact met AXP?