Schone lucht in uw organisatie is onze zorg

oplossingen voor al uw rook-, geur-, virus- en stofproblemen

Rookafzuiging horeca & café

Afzuiging of afzuiginstallatie kopen voor uw bedrijf in de horeca.

Als eigenaar of bedrijfsleider van uw horecalocatie wilt u dat uw gasten het naar hun zin hebben. Een aangename geur is immers het visitekaartje van uw restaurant, café of evenementenlocatie. Dat zorgt ervoor dat uw klanten graag terugkomen en met een gevoel naar huis gaan. Daarbij wilt u ook naar een gezonde omgeving streven en aan alle arbo-voorwaarden voldoen. De beste afzuiging voor horeca hebben wij in onze collectie. Voor elke type locatie in de horeca hebben wij een geschikte afzuiging. We zetten een paar situaties en opties op een rijtje.

‘Ik heb een grote locatie waar veel mensen komen. Ik heb dus een goede afzuiging nodig. Welke afzuiginstallatie is voor mijn horeca het best?’

Dan kunnen wij de EA500 luchtreiniger aanbevelen. Deze wordt aan uw plafond of wand geplaatst. Deze luchtreiniger zorgt ook voor de afzuiging. Dit is een efficiënte en snelle oplossing voor het afzuigen en reinigen van de lucht op uw locatie. De EA500 is bij uitstek geschikt voor café, zalencentrum, restaurant, hotel of ander bedrijf. Deze afzuiging voor horeca heeft zijn sporen verdiend.

‘De rookruimte van mijn locatie heeft een goede rookafzuiging nodig’

De EAS1300 is een recirculatie systeem speciaal voor een rokerige ruimte of café. Niet alleen zorgt deze afzuigingsinstallatie voor afzuiging maar ook voor optimale filtratie van de lucht. Deze rookafzuiging is met goed resultaat getest door TNO en onze klanten zijn er lovend over. Ook voor restaurants met een rokerige open keuken is deze rookafzuiging zeer geschikt. Verder is er geen goed lopend café denkbaar zonder een goede rookafzuiging.

Meer afzuiginstallaties en geuroplossingen

Bovenstaande afzuigingen zijn maar een kleine greep uit onze collectie. Wandel door ons assortiment aan luchtreinigers voor andere alternatieven. Heeft u behoefte aan extra ambiance in uw horecabedrijf. We hebben nog meer geuroplossingen in huis. Zo koopt u bij ons ook geurdiffusers, neutralisers en geurverspreiders. De geurverspreider kan geur produceren die precies past bij de sfeer en het doel van uw horecalocatie. Zo trekt u nog meer klanten!

Service en installatie

Heeft u snel een afzuiging nodig voor uw horeca en heeft u geen tijd of knowhow om dit zelf te doen. Geen probleem. Wij komen graag bij u langs voor vakkundige installatie. Onze monteur plaatst uw afzuiginstallatie op de meest geschikte plek in uw bedrijf. Daarbij krijgt u meteen toelichting over de werking van de afzuiging of rookafzuiging. Via onze site bestelt u een product of maakt u vlot en gemakkelijk een afspraak.

Zie hieronder een aantal van onze vorige opdrachtgevers voor rookruimtes en rookafzuiging!

Rookruimte Gemeente Amsterdam

Rookruimte Heineken

Rookruimte Hilton

Rookruimte Bibelot

Rookruimte LWL

GGZ Rookruimte

Bent u benieuwd hoe vorige opdrachtgevers onze rookruimtes en onze luchtreiniging in deze rookruimtes hebben ervaren? Lees hier een aantal recensies van onze opdrachtgevers.

    Vrijblijvend contact met AXP?