AXP PRODUCTEN BESTELLEN


Extra informatie

Techniek

Ozonbuis

Maximale ozonproductie

500 mg/uur

Ventilator capaciteit

116 m3/uur

Stroomverbruik

max. 20W

Bediening

digitaal met timer functies

Afmetingen

160 x 180 x 270 mm (hxbxd)

Gewicht

3 kg

Behuizing

staal

Garantie:

2 jaar

Levertijd

+/- 2 weken

XOZ500 ozongenerator

 1.082,95 ( 895,00 Excl BTW)

Beschikbaar via nabestelling

Professionele geurverwijdering en desinfectie

XOZ500 ozongenerator

keuring-vinkje-groen (transparant)      Verwijdert geuren zoals vocht, schimmel of rook

keuring-vinkje-groen (transparant)      Eenvoudige bediening

keuring-vinkje-groen (transparant)      Instelbare ozonproductie 0-500 mg/uur

keuring-vinkje-groen (transparant)      Zweedse makelij

Lees meer

Artikelnummer: 3010565 Categorie:

volg ons

XOZ500 ozongenerator: verwijdert geur en desinfecteert

De XOZ500 is een draagbare ozongenerator die kan worden ingezet voor het verwijderen van geuren en dampen in bijv. een hotelkamer, keuken of woonruimte. Met behulp van een ozonbuis wordt ozon gegenereerd. Ozon bevat een instabiel zuurstofatoom wat een reactie aangaat met de verontreinigende stoffen, die op deze manier worden geëlimineerd. Ozon is geschikt voor het verwijderen van geuren en ook voor desinfectie, omdat het micro-organismen onschadelijk maakt.

De XOZ500 kan worden gebruikt voor het éénmalig reinigen en opfrissen van een ruimte, maar de ozongenerator kan ook voor permanente toepassingen gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor blijvende geurbestrijding in recyclingfaciliteiten of vetafscheiders. Door de mogelijkheid om een slang aan te sluiten op de XOZ500, kan deze direct worden aangesloten op waterbehandelingssystemen of vetafscheiders. Maar ook moeilijk bereikbare plekken kunnen zo worden gereinigd, zoals airconditioningssystemen in voertuigen of holle wanden.

De XOZ500 is eenvoudig te bedienen met een digitaal display. De ozongenerator kan van 0 tot 100% worden ingesteld en het bevat verschillende timer functies die naar wens kunnen worden ingesteld. Met zijn robuuste stalen omkasting is het een duurzaam product dat gemaakt is voor intensief en langdurig gebruik.

Qua onderhoud moet u er rekening mee houden dat de ozonbuis 1 keer per jaar wordt vervangen. Daarnaast worden er ook prefilters gebruikt ter bescherming van de apparatuur. Deze prefilters moeten om de 6-12 maanden vervangen worden.

Lees voor gebruik altijd goed de veiligheidsinstructies door. Hoge concentraties ozon zijn schadelijk voor mens en dier. De ozongenerator mag nooit gebruikt worden in een ruimte waar mensen langdurig aanwezig zijn aanwezig zijn. Korte blootstelling (minder dan 5 minuten) valt bij de XOZ500 binnen de veiligheidsnormen.

Gerelateerde producten:

Extra informatie

Techniek

Ozonbuis

Maximale ozonproductie

500 mg/uur

Ventilator capaciteit

116 m3/uur

Stroomverbruik

max. 20W

Bediening

digitaal met timer functies

Afmetingen

160 x 180 x 270 mm (hxbxd)

Gewicht

3 kg

Behuizing

staal

Garantie:

2 jaar

Levertijd

+/- 2 weken